torstai 29. elokuuta 2013

#138 Lapset kasvavat silmissä :)

Kuten otsikko jo kertoo, pennut kasvavat ihan silmissä! Pennut ovat jo reilut kaksi viikkoa vanhoja ja pentuaitauksesta on jo muutamaan otteeseen huomattu pieniä paini -ja puruleikkien alkeita. Kovasti pennut yrittävät jo hoiperrella jaloillaan ja aika hyvin ne pääseekin etenemään pieniä tutkimusmatkoja pentuaitauksessa. Pennut tuntuvat olevan kovin sosiaalisia tyyppejä, aina kun menen niitä aitauksen viereen katselemaan ne tuppaavat aivan lähelle ja tykkäävät olla sylissä.

Kynnet on pennuilta jo pariin otteeseen leikattu ja ihan hienosti sekin on sujunut. Kaikilla pennuilla on takajaloissa kannukset, osalla tuplat, joten leikattavaa riittää... Takakannuksiahan ei nykyään enää saa poistaa, joten siksi näilläkin ne takajaloista löytyy. Olen myös hieman seisotellut pentuja aitauksessa ja täytyy kyllä sanoa että osa pennuista on kyllä niin hienoja että katsotaan mitä niiden varalta keksin ;) Hienosti kaikki pennut jo "pönöttävät" seisottaessa.

Viikonloppuna tulevat ensimmäiset pennunkatsojat ja kasvattaja-ystäväni, Nirpun alkuperäinen omistaja Johanna tulee myös katsastamaan pennut ensimmäistä kertaa ja samalla otetaan ensimmäiset seisotuskuvat pennuista. Odotan kyllä innolla mitä mieltä Johanna on pennuista, omaa silmääni ne miellyttävät kaikin tavoin mutta sehän on sanomattakin selvää koska ne on omia :)

Jottei blogi olisi pelkkää "pentuhömppää" kerron lähipäivinä S-pentueen jäsenistä, Simon lastentarha-kurssista ja Zaran trimmauksesta. Lauantaina olisi tarkoitus suunnata auton nokka kohti Tampereen ryhmänäyttelyä Laran ja Zaran kanssa. Zara tekee debyyttinsä junioriluokassa ja Lara treenailee kehässä viimeistä kertaa ennen 2v. synttäreitään, jotka on muuten ensi viikon tiistaina. Sitten alkaakin armoton sertin metsästys!

Loppuun vielä tiistaina otettuja videoita pennuista. Videoissa lähinnä pojat touhuavat, tytöt ottivat selkeästi kauneusunia eivätkä tuntuneet häiriintyvän poikien tönimisestä ;)











2 kommenttia:

  1. Oii että nehä kävelee jo ja on kasvanu ♡ ihania pikku palleroita ;)

    VastaaPoista
  2. Oii että nehä kävelee jo ja on kasvanu ♡ ihania pikku palleroita ;)

    VastaaPoista