tiistai 13. elokuuta 2013

#133 Yksi päivä elämää takana

Pentuaitauksesta kuuluu tasainen tuhina ja maiskutus, mikä tarkoittanee sitä että valtakunnassa on kaikki hyvin :) Aamupunnitus kertoi että lähes kaikki pennut ovat saaneet syntymäpainonsa kiinni ja maitoa tuntuu riittävän. Nirppu on maailman paras äiti, se ei turhia hötkyile mutta pitää kuitenkin porukan ruodussa ja maitobaarin 24/7 auki.

Tänään tuli hätäisesti otettua 1. päivän kuvat pennuista, aika mukavasti värittynyttä porukkaa vai mitä mieltä olette? :)




5 kommenttia:

  1. Hyvin ovat ottaneet väriä pennut! Omaa silmääni miellyttää varsinkin tyttö nro 1, mutta ei poika nro 2 pahakaan ole. :)

    (Pitäisköhän mun ruveta jo joku nimimerkki keksimään kun löydän itseni kommentoimasta joka postausta...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että aktiivisia kommentoijia löytyy! Kiva kuulla sun suosikeista :) Jos sulla on google-tunnukset kannattaa liittyä lukijaksi, silloin pystyy niillä tunnuksilla kommentoimaankin ja näet bloggerista aina kun on tullut blogeihin uusia kirjoituksia :)

      Poista
  2. Voii odotan jo ihan innolla että pääsen katsoo noita ihanuuksia. Ja toivon mukaaa saadaa myös tollainen hauveli :) tyttö kolmosella on ihana asento ja käpäläkin näkyy ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 3. tyttö on porukan ainut ketä no saanut jo nimen, hän on Kirppu <3 taitaa olla pikkaisen kasvattajatädin suosikkityttö tällä hetkellä ;) muutaman viikon päästä tekin pääsette ihastelemaan näitä livenä!

      Poista
  3. Aijaa hehe ;) sulone ♡ jep todellaki, sitä päivää odotellessa :))

    VastaaPoista