torstai 1. elokuuta 2013

#126 Puhelimen tyhjennystä...

Kun Canonia ei ole pahemmin tullut viime aikoina ulkoilutettua voisin vaihteeksi tehdä postauksen johon lisäilen kuvia joita olen Iphone 5:sellani ottanut. Kuvien laatu nyt ei todellakaan ole samaa tasoa kuin järkkärillä otettujen mutta ajavat asiansa kuitenkin :)

Tällä viikolla ei oikeastaan ole tapahtunut mitään ihmeellistä, ollaan koirien kanssa käyty ahkerasti poimimassa vadelmia ja mustikoita nyt kun niitä vielä löytää :) Veeran juoksut alkaa pikku hiljaa olemaan lopuillaan joten voin huokaista helpotuksesta kun koiriakin voi taas pitää valvotusti yhdessä. 

Ensi viikolla talo sitten hiljeneekin, kun Frank ja Lara lähtevät hoitopaikkoihinsa. Tulee kova ikävä niitä mutta toisaalta ei me Veeran kanssa kauaa kahdestaan olla kun Nirppu haetaan meille ja sitten aletaankin jo odottamaan pentuja syntyväksi :) 

Voin sanoa että jos viime vuonna olin innoissani Veeran pennuista niin tänä vuonna olen vieläkin enemmän innoissani tulevasta pentueesta! Pentuja on Nirpun mahan koosta päätellen tulossa useampi ja kiinnostuneita pennunottajia on riittänyt. Alustavia varauksiakin pennuista on jo tehty joten jännityksellä odotamme mitä sieltä oikein syntyy :)

Viime viikolla piipahdettiin Saaran ja Onnin luona Laran kanssa :)
Lara kyselee Raisiossa että joko lähdetään kotiin :)
Veeran mielestä viikonloppuisin kuuluu nukkua pitkään eikä herätä todellakaan ennen puolta päivää!
Parhaat kaverukset leikkimässä alkuviikosta Kojonkulmalla, Lara ja Simo :)
Lara väsyneenä päivän riennoista
Veeran mielestä taisi olla ruoka-aika ilmeestä päätellen...
Frank-rakkaus keskiviikkona takapihalla :)
Keltaisia vadelmia - kesän parhaita herkkuja! :)
Veera mukana vadelmien poiminnassa keskiviikkona :)
Näin vanhaa ystävää lauantaina ja tehtiin ihan törkeen hyvää grilliruokaa!
Loppuun vielä mun mottoni/mietelause jota kunnioitan, everything happens for a reason!

4 kommenttia:

  1. Miten tuo menee tuo ns. "vieraalla koiralla" pentujen teettäminen oman kennelnimen alle? Koska ymmärtääkseni "Nirppu" ei ole oma koirasi? Maksatko koiran omistajalle vuokraa sen mukaan, miten pentuja syntyy vai joku tietty "könttä"summa?

    Olisi ihan mukavaa lukea tuosta käytännön aiheista vaikka ihan kokonainen postaus, mutta myös lyhyempi vastauskin riittäisi.

    Nimimerkillä "jos minä joskus itsekkin sitten kymmenen vuoden päästä..."

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa!

      Kiitos hyvästä kysymyksestä ja mukavasta kommentistasi, näihin on aina mukava vastailla! Taidanpas tehdä tästä aiheesta ihan kokonaisen postauksen, mutta voin jo näin lyhyesti vastata että on aina ihan tapauskohtaista mitä nartun omistaja ja nartun "lainaaja" sopivat keskenään vuokrasta. Ja oikeassa olet, Nirppu ei ole minun omistuksessani vaan lainattuna minulle jalostuskäyttöön :) Päivittelehän blogia päivän mittaan niin saat kattavan vastauksen kysymykseesi aiheesta!

      Emmi

      Poista
  2. Kunhan mulla on rahaa niin ostan sitten joskus sulta pennun ;:) tuo rotu on vaan maailman paras <3 voi miten kovasti haluan tollasen :> ihania ihania ihania ! Tää blogi on tosi kiva, ja ois kiva jos kirjoittaisin enemmänkin tän tapaisia postauksia, eli paljon kuvia ja tekstiä ihan yleisesti teidän elämästä. Koska en tiedä näyttelyhommista sun muista koiratapahtumista ja virallisista nimityksistä mitään, ei ne ihan hirveästi itseäni henkilökohtaisesti kiinnosta. Toki kirjotat tänne mistä itse haluat ja tää blogi on just noita edellämainittuja asioita varten, mutta sillä vaan että saa päivitellä kuvien kera semmosia höpöttelypostauksiakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei varmasti pentukuume helpotu kun kohta blogi on täynnä pentujuttuja ja kuvia :) Tarkoitus olisi jatkossa taas tehdä enemmän tällaisia "kuulumispostauksia" kun jossain välissä niiden tekeminen vaan jäi, vaikka se tämän blogin perusidea olikin. Eli toiveesi on kuultu, jatkossa tulee enemmän kuulumispostauksia! :) Kiitos mukavasta kommentistasi ja mukavaa kesän jatkoa! :)

      Poista