perjantai 16. elokuuta 2013

#134 Pentulaatikossa tuhisee

Pentulaatikosta kuuluu tasaista tuhinaa ja maiskutusta, josta voi päätellä että pesueella on kaikki hyvin :) Painot ovat lähteneet hienosti nousuun, tietysti pientä hajontaa porukassa mutta kaikki on saaneet jo satasia rikki eli maitoa tuntuu riittävän. Nirppu on kyllä ollut niin ihana äiti, etten tiedä miten sitä voisin tarpeeksi ylistää. Kasvattajana on aina hienoa seurata näitä koiria jotka hoitavat kaiken alusta loppuun itse, minun ei tarvitse kuin seurata sivusta ja katsella noita pieniäsuuria ihmeitä pentuaitauksessa :)

Tällä hetkellä näyttää siltä että vielä kaksi pentua ovat vailla omia kotejaan. Pennut etsivät aktiivisia ja harrastavia koteja, yhdelle narttupennulle etsitään sijoituskotia. Kaikki pennut myydään rekisteröityinä, sirutettuina ja moneen kertaan madotettuina kera kattavan pentupaketin ja kasvattajan ikuisen tuen :) Pennut luovutetaan uusiin koteihin viikosta 41 alkaen. Pentuihin, niiden emään ja muihin koiriini pääsee tutustumaan kun pennut täyttävät kolme viikkoa eli alkaen viikosta 36.

Seuraavaksi olisikin aika alkaa miettiä pennuille virallisia nimiä. Siinä vasta hommaa, nyt kun nimet tarvitsisi keksiä kuudelle pennulle. Sen verran voin paljastaa, että tuleva pentue mitä todennäköisemmin alkaa D-kirjaimella ;)

Luvassa olisi kuvasaastetta kahdelta edelliseltä päivältä, alkuun jokaisesta pennusta yksittäiskuvat ja loppuun vielä muutama nukkumiskuva pentuaitauksesta. Näihin kuviin ja tunnelmiin, oikein kivaa viikonloppua kaikille lukijoille!

Poika nro 1, "viirupääpoika"



Poika nro 2, "raitahäntäpoika"




Poika nro 3, "sydänpoika"


Tällä pojalla on aika ihana sydän vasemmassa kyljessä :)

Tyttö nro 1, "valkopäätyttö"



Tyttö nro 2, "tavistyttö"



Tyttö nro 3, "Kirppu" :) Toistaiseksi ainut pennuista joilla on nimi. Nimi tuli yksinkertaisesti siitä että kirppu on sananmukaisesti porukan pienin kirppu ;)



Sitten vielä niitä yleisiä tuhisemiskuvia pentulaatikosta :)





4 kommenttia:

  1. En kestä näitä ihania kuvia ♡ kyl nuo tytöt on sulosiii ;) voi että en kestä toi uros 3:nen on nii ihana, sydän selässä :) kuka ei tollasta haluaisi :)?? Erikoinen pentu!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo aika hauskan värinen tuo kolmas poika, sydän kyljessä :)

      Poista
  2. Meilläkin Kiaran toinen kutsumanimi on Kirppu, koska oli niin pieni pentuna :D Niinkuin sen vanhoilla kotisivuilla oli kuvailtu: Koko; Vielä pienen, pienen pieni... Olen tämän perheen pienin pentu! Ja Paino; Höyhenen kevyt vielä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin, kaimoja löytyy siis meidän Kirpulle :)

      Poista