keskiviikko 7. elokuuta 2013

#129 Kojonkulmalla näkyy

...ja kuuluu! Käytiin koirien kanssa maanantaina Kojonkulmalla moikkaamassa Simoa ja vanhempiani. Kyllähän me siellä paljon käydään, joka viikko useampana iltana otan ainakin osan koirista mukaan ja ajelen maalle. Siellä ne saavat juosta vapaana niin kauan kuin virtaa riittää. Varsinkin sellaisina päivinä kun on tosi kuuma en ala koiria lenkittämään kaupungissa vaan ajan suosiolla maalle, siellä ne saavat juosta sen verran kun itse jaksavat :)

Maanantaina kuitenkin otin koko lauman mukaan ja olikin ihan hauskaa pitkästä aikaa koko porukalla. Simo ja Frank tosin eivät pahemmin vietä aikaa yhdessä koska Frank ei tunnu olevan urosten ylin ystävä. Simo tosin ei välitä sen haastamisista mitään, mutta parempi kuitenkin pitää pojat erillään kun pienikin ärsyke voi sen riidan aiheuttaa.

Simo tuntuu olevan aina yhtä onnellinen kun se näkee äitinsä ja "tätinsä". Laraa on aina sanottu Simon tädiksi vaikkei se oikeasti sen täti ole :) Lara on Simon paras kaveri, ne jaksaa painia aina ja maanantainakin molemmat läähätti ihan hulluna mutta silti vaan piti painia lisää. Veera yleensä tyytyy seurailemaan nuorempien riekkumista sivummalta Brunon kanssa.

Otettiin äidin kanssa pitkästä aikaa vähän kuvia koirista, kun vihdoin muistin ottaa järkkärin mukaan maalle. Äidistä on kuoriutumassa oikea valokuvauksen ammattilainen tätä menoa, hän otti tosi hienoja seisotuskuvia koirista! Itse tuli kuvailtua vähän vanhempieni kaunista puutarhaa, siellä on nyt niin kaunista kun kaikki kukat kukkii, pensaissa on marjat ja omenapuissa omenoita, syksyllä saa taas omenahilloa nam!

Tänään olisi tarkoitus lähteä mätsäreihin Auraan, jonne otan myös kameran mukaan. Päivitystä luvassa myöhemmin, ketä koiria sinne lähti ja miten meni ;)

Pidemmittä puheitta, kuvasaastetta maanantailta. Kuvat on otettu siis Canon EOS 600D-järjestelmäkameralla.




Bruno-herra melkein 10 vuotta!


Frank saa vähän rakkautta :)





Frank sai rapsutuksia myös äidiltä :)

Veera 3 vuotta, on hieno!

Simo ja teipit :)

Lara kyttäili omenanraatoja


Veera istuskeli varjossa.

Koko porukka, on ne vaan niin ihania :)

Loppuun vielä kuva Simosta ja isukista Iksusta, oonko ainoa jonka mielestä niissä on jotain samaa näköä?! :D

2 kommenttia:

  1. Voisitko laittaa Simon korvista kuvaa ilman teippejä? Niitähän teipataan sen takia, että ne eivät ole "oikeassa" asennossa? Mulla on 16 viikkonen pentu ja oon miettinyt pitäiskö sille laittaa kanssa teipit, on melkosen ilmavat tällä hetkellä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa!

      Juuri niin, Simon toinen korva on hieman kevyt ja sen takia olen teippejä niissä pitänyt. Teipit otettiin eilen pois kun oltiin mätsäreissä, laitan tänään kuvia mätsäreistä joissa näkyy Simon korvat ilman teippejä mutta voin jo nyt sanoa että teippaus on kyllä auttanut, korvat näytti tosi hyvältä! :)

      Poista