keskiviikko 21. elokuuta 2013

#135 Voi veljet ku väsyttää

Valtakunnassa kaikki hyvin. Pennut kasvavat hurjaa vauhtia, kaikki ovat jo tuplanneet syntymäpainonsa ja maitoa riittää hyvin edelleen. Nirppu on alkanut viihtymään pentuaitauksen ulkopuolella paremmin ja ollaankin päästy lenkkeilemään pitkiä lenkkejä neidin kanssa. Nirppu on kova tyttö lenkkeilemään, ja kun lenkiltä palataan kotiin se menee heti tarkistamaan onko pennut vielä tallella.

Pennut taasen viettävät päivänsä syöden ja nukkuen. Viime päivinä onkin tullut kuvailtua niiden mitä erinäisempiä nukkumisasentoja ja tullut naurettua niitä myöskin. Viimeistään ensi viikolla pentujen silmien pitäisi aueta, se onkin sitten jännittävää aikaa kun pennut näkevät suuren ihmeellisen maailman ensi kertaa. Mahtavatkohan pelästyä ainakin allekirjoittaneen naamaa..? :)

Huomenna kasvattajatäti palaa työpöytänsä ääreen ja pennut jäävät ensimmäistä päivää yksin kotiin. Tosin pitkää päivää ei niiden kotona tarvitse yksin olla sillä pidän vielä loppuviikon lyhempiä työpäiviä ja käyn ruokatunnilla tarkistamassa kotona että kaikki on hyvin. Lyhempiä hetkiä pennut ovatkin olleet jo Nirpun kanssa kotona keskenään ja hienosti on mennyt, koko porukka on ollut sikeässä unessa kun olen kotiin saapunut.

Vielä on muutama pentu vailla omaa kotiaan, eli jos kettuterrierin pentu kiinnostaa ota rohkeasti yhteyttä. Kerron mielelläni lisää :) 040-9626841 tai emmi.lehtinen@ktf.fi

Sitten vielä kuvia viime päiviltä, joita on tullut napsittua runsaasti...

Pentueen pienin "Kirppu" & isoin Poika 2.

Poika 3 & Poika 1

Tyttö 1 rentoutuu :)

Kaveriin on hyvä nojata tuumaa Kirppu

Tyttö nro 2 ottaa rennosti

Ruuhkaa maitobaarilla

"I believe I can fly..." Kirppu :)

Tämä kaveri osaa ottaa rennosti :)

"Ai mitenniin nukun kaikkien päällä?"

Valkopäät 

Tytöillä oli kovasti asiaa :)

:)

Kirppu löysi pentuaitauksen pehmeimmän paikan

Poika nro 2 ottaa rennosti

"Marilyn-pentu" ihanan kauneuspilkkunsa kera :)

6 kommenttia:

  1. Kirppu on semmonen Diiva!!! :)

    VastaaPoista
  2. Ihan vaan uteliaisuuttani kysyn, onko uroksia vai narttuja vielä vapaana? Ja onko ollut selkeää suuntausta kumpaa menisi enemmän?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä hetkellä on yksi uros ja narttu vapaana, ja kyselyjä on tullut aika tasaisesti kummastakin sukupuolesta. :)

      Poista
    2. Hassua, olen aina olettanut, että uros on monelle ykkös valinta, koska "nartut on hankalia kun niillä on ne juoksutkin..." Itse olen aina todennut, että nartuilla on max 2 kertaa vuodessa juoksut, uroksilla on aina kun ne haistaa juoksusen nartun. ;)

      Poista
    3. Tosi tasaisesti on kyllä kyselty pentuja, ja moni on ollut asenteella ei ole väliä kumman ottaa uroksen vai nartun :) Itse tykkään että molemmissa sukupuolissa on omat hyvät ja huonot puolensa :)

      Poista