maanantai 31. joulukuuta 2012

#70 Vuoden viimeiset kuulumiset

Vuosi 2012 alkaa olemaan aikalailla pulkassa, ja tämä blogipäivitys tulee olemaan tämän vuoden viimeinen kuulumisia koskeva päivitys. Huomenna olisi tarkoitus julkaista vielä ensi vuodelle tavoite-postaus, mutta ensiksi ajattelin kertoa hieman kuulumisia kun en ole niitä blogiin taas muistanut kirjoitella.

Joulunpyhät menivät mukavasti maaseudun rauhassa nukkuen, syöden ja sukulaisten kanssa aikaa viettäen. Jouluaattona kokoonnuttiin kaikki meille viettämään joulua, ja jännitin hieman etukäteen että miten kaikki sujuu kun mukana on muutama lapsi ja sitten on tämä meidän koiralapsi Simo. Mutta kaikki meni tosi hienosti ja ihan turhaa jännitin, koirat käyttäytyivät hienosti eikä mitään konflikteja sattunut senkään puolesta. Koirat puettiin tietysti aattona myös hienoihin koristeisiin, Simolle laitettiin tonttupuku ja Veera ja Lara saivat joulunauhasta "pannat" kaulaansa. Bruno-vanhuskin laittoi "juhlapantansa" kaulaan.


Välipäivät menivät myös rauhallisissa tunnelmissa, mentiin takaisin kaupunkiin ja torstaina olin töissäkin yhden päivän. Hilla-neito kävi meitä moikkaamassa lauantaina ja todettiin että on se kasvanut hurjasti, vaikka onhan se pieni veljeensä verrattuna. Otettiin vähän seisotuskuviakin pennuista, mutta pennut on tällä hetkellä niin hurjassa kasvuvaiheessa että arkistoidaan ne suoraan eikä julkaista missään ;)

Otettiin kuvia myös Larasta, ja hänestä saatiin julkaisukelpoisia kuvia! Ikää kuvassa melkein 16kk.

Unohdin muuten mainita, että kävin ennen joulua katsomassa myös Zaraa uuden perheensä luona Jokioisilla. Zara-neidosta on kasvanut oikein kaunis pentu, sillä oli tosi hieno pää ja upeat korvat! Olen edelleen ihan superonnellinen siitä, että löysin Zaralle niin hienon perheen. Siellä se saa huomiota ja sen kanssa touhutaan tarpeeksi :)

Huomenna, tai oikeastaan 10 minuutin päästä (kello on 23.50) on uudenvuodenaatto ja se on monelle koiranomistajalle vuoden kurjin päivä. Meillä uudenvuodenaattona ammutaan aina raketteja, mutta koirat laitetaan turvalliseen paikkaan ja radio auki ettei ne pelästy. Tosin meillä koirat on aina olleet lähinnä uteliaita raketeista mutta ei oteta mitään riskejä että ne pelästyisivät. Varsinkaan Simon kanssa, kun sillä tuntuu muutenkin olevan nyt jonkinsortin "mörköikä" :) Vietetään uuttavuotta maaseudun rauhassa täällä Kojonkulmalla, tänne tulee huomenna ystäviä ja eli rauhallista illanviettoa luvassa siis.

Loppuun vielä muutama kuva tältä viikolta, kun Hilla oli meillä kyläilemässä.

Parhaat kaverit, Lara ja Simo :)

Hillan lempipaikka mun tykönä, sohvapöydän alunen!

Tämä kuva on otettu kylläkin jo torstaina, kun ystäväni Maria oli meillä iltakahvilla ja Veera änkesi syliin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti