maanantai 3. joulukuuta 2012

#61 Yövieraita

Me saatiin koirien kanssa yövieraita lauantaina, kun mun serkku Nea 11v. ja mun vanhempien tanskandoggiuros Bruno 9v. tulivat meille yöksi. Vietettiin Nean kanssa laatuaikaa kera koiralauman (neljä koiraa), kyllä oli tiivis tunnelma mun kaksiossani! Viikonloppu sujui leffan, Talentin finaalin, lettukestejen ja koiralenkkien parissa.

Nea on kovin innostunut koiraharrastuksesta ja ilmoittikin haluavansa isona samanlaisen "kennelin" kuin mulla, heh :) Nea on kiertänyt Veeran kanssa joitain lapsi&koira-kisoja mätsäreissä ja osallistuivat myös viime vuonna Kettuterrieriyhdistyksen Open Shown lapsi&koira-kisaan voittaen sen! Ensi vuonna Nea pääsee handlaamaan myös Laraa ja josko johonkin viralliseenkin kisaan heidät ilmoittaisi :)




Kuva: Texterri, Open Show:n lapsi&koira-kisan voitto

Mätsäreissä 2011, taisivat olla pienten punaisten kolmansia :)

5 kommenttia:

  1. Neea on niin taitava 8) Sais tulla handlaamaan munkin koiraani, eikä olis matka eikä mikään tullakkaan, kun kotien välissä on semmoset kymmenen metriä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ootko Nean kaveri tai tunnetteko muuten? Nea on joskus puhunut jostain sen kaverista jolla on kans koira mut en oo varma oletko se sä :)

      Poista
    2. Ollaan sillälailla "kavereita", reenaillaa yhdessä ja ulkoillaan Pinin ja miun koiran Teksin kanssa :) Oltiin samassa koulussa, mut pääsin nyt yläasteelle joten ei olla enää :D

      Poista
    3. Aa okei Nea on tainnutkin joskus mainita susta :)

      Poista