lauantai 22. joulukuuta 2012

#68 Joulu on jo ovella...

Alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen saattekin vain yhden joulupostauksen (eijouluihmiset varmasti huokaisevat helpotuksesta :D) sillä mulla on ollut tällä viikolla niin kiire etten ole ehtinyt blogia pahemmin päivittelemään. Nyt kuitenkin vielä yksi virallinen näin meillä tehdään joulu postaus! :)

Alkuun muutama joululaulu, jotka ovat ehdottomia suosikkejani:

Sylvian Joululaulu

Varpunen Jouluaamuna

Ja sitten itse jouluvalmisteluihin:

Paketointirumba alkamassa

Valmiiksi paketoidut lahjat joista puuttuu vielä kortit

Tänä vuonna tein pakettikortit itse, niiden valmistusta

Valmiita lahjoja joulupukin konttiin :)

Kyntteliköt ilmestyivät itsenäisyyspäivän tienoilla ikkunaan, perinteinen malli

Tämän vuoden hankinta, blingbling kynttelikkö ;)

Joulutonttu ja uusi tulilatva olkkarin pöydällä

Näiden lisäksi olen joka puolelle laittanut punaisia ja valkoisia liinoja, punaisia kynttilöitä ja tonttuja. Makuuhuoneen ikkunassa roikkuu led-lampuilla toimiva sydän, jonka tosin Simo jo ehti kertaalleen rikkoa mutta joka toimii taas! Joulukuusta meille ei tänäkään vuonna kotiin tule, sillä vietän joulun joka vuosi vanhempieni luona maalla. Tänään tultiin jo tänne maaseudun rauhaan ja saas nähdä koska täältä pois lähdetään. Huomenna sitten viedään haudoille kynttilät (myös Meten haudalle <3) ja tuodaan kuusi sisälle ja koristellaan se. Maanantaina koko suku tulee viettämään joulua meidän kanssa Kojonkulmalle :)

Lopuksi vielä ennen julkaisemattomia joulukuvia. Veeran ja pentujen kuvat on otettu marraskuussa 2012, ja kuvat joissa on Veera sekä Lara (pentuna<3) on otettu viime jouluna.

















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti