torstai 27. joulukuuta 2012

#69 Katsaus vuoteen 2012

Sain idean eräästä toisesta blogista ja päätin toteuttaa sen myös meidän blogissa ennenkuin vuosi ehtii vaihtua. Tarkoituksenani on kerätä tähän postaukseen erinäisiä muistoja vuodelta 2012 :)

Tammikuu 2012

Tammikuussa ei tapahtunut oikeastaan mitään ihmeellistä, olin juuri aloittanut vakituisen työn ja Lara oli pentu (4kk <3). Lara aloitti näinä aikoina kotini tuhoamisen ja sisällä ulvomisen :D Joka onneksi loppui melko nopeasti, kun hankin sille sitruunapannan.


Helmikuu 2012

Helmikuussa sai serkkutyttöni Sofia nimensä ihanassa kastejuhlassa, jossa oli tarjolla kaikkia ihania herkkuja. Mieleeni on jäänyt kastejuhlan kakku, jonka sisältä löytyi tussi :D


Maaliskuu 2012

Maaliskuussa ei oikeastaan tapahtunut mitään ihmeellistä, Lara kasvoi ihan silmissä ja me vietettiin paljon aikaa parhaan ystäväni Saaran ja hänen koiransa, joka on muistaakseni vain 11 päivää Laraa nuorempi, kanssa :)




Huhtikuu 2012

Tässä kuussa varmaankin aloin odottamaan Veeran juoksuja alkavaksi... Eli tämä kuukausi meni haaveillessa ja sukutauluja rustatessa, ja niitä tuli muuten rustattua paljon! Mulla on edelleen kymmeniä excel-taulukkoja tietokoneella missä vertailin eri uroksia ja kymmenien urosten sukutauluja kuvineen päivineen tehtynä koneella. Lopulta tosin sulhasen valinta oli helpompi kuin luulinkaan, mutta toisaalta hakemastani tiedosta on varmasti joskus myöhemmin hyötyä miettiessäni uroksia muille nartuilleni :)

Tässä kuussa totesin myös Veeran olevan hieman paksussa kunnossa :D Kuvaussession jälkeen Veera joutuikin pienelle laihikselle.




Toukokuu 2012

Me aloitettiin Veeran kanssa taas TOKO-treenit ja ahh, oli ihana palata taas kunnon treenin pariin talven koiratanssin jälkeen! Koiratanssi-treenaus tuli sopivaan väliin, kun sekä koira että ohjaaja oli hieman tympiintyneitä TOKOiluun ja etsivät motivaatiotaan, mutta kun palattiin taas kunnon treeniin oli sekä koirassa että ohjaajassa ennen kuulumatonta energiaa! Myös Lara aloitti lastentarha-ryhmässä TOKOilun alkeet.

Kuvan on ottanut Johanna Tammiala.


Kesäkuu 2012

Rakas siskoni pääsi ylioppilaaksi! Ylioppilasjuhlat oli todella kauniit ja Jenna tietysti juhlakaluna entistä kauniimpi, oli oikein onnistuneet juhlat :)



Heinäkuu 2012

Veeran juoksut lopulta alkoivat!! Käytiin kosio-reissulla pariin otteeseen Laitilassa :)

Piipahdettiin myös Forssan Mustialassa näyttelyssä, Lara debytoi junnukehissä ollen JUN ERI2 ja Veera ensimmäistä kertaa avoimissa tuloksella AVO ERI1 SA PN3 VASERT.




Elokuu 2012

Lara täräytti potin Raision kaikkien rotujen näyttelyssä ollen vasta 11kk ikäinen. Tuloksena JUN ERI1 SA PN1 VSP!




Syyskuu 2012

Laran seuraavat näyttelyt oli Tampereella, tällä kertaa ryhmänäyttely. Paikalle oli ilmoitettu muistaakseni 15 sileää joista peräti viisi oli junnunarttuja. Tällä kertaa Lara nappasi koko potin tuloksin JUN ERI1 SA PN1 ROP! Ja omistaja/handleri tihrutti itkua kehässä. Eipä meinannut kasvattajakaan ihan heti uskoa kun soitin että Lara voitti :D Hienoja hetkiä ja muistoja.



Toinen tärkeä muisto syyskuulta on tietysti ensimmäisen Emmetfox-pentueen syntyminen! Pennut syntyivät 19.9.2012, synnytys sujui hyvin ja sieltä syntyi kolme paksua ja elinvoimaista pentua :)




Lokakuu 2012

Lokakuussa käytiin Laran kanssa Turun näyttelyssä pyörähtämässä, Lara oli selkeästi herännyt aamulla väärällä jalalla eikä esiintynyt kehässä. Tulos oli silti ihan mukava, JUN ERI1 SA PN4.

Muuten lokakuu sujui pentuja punniten ja niiden elämää ihmetellen, onnellista aikaa tuoreelle äidille ja kasvattitädille <3 Pennut saivat myös nimensä.




Marraskuu 2012

Kauan odotettu/pelätty päivä koitti ja pennut tulivat luovutusikään. Pennut löysivät hyvissä ajoin ennen luovutusikää kotiinsa ja kahdeksanviikkoisena ne lähtivät maailmalle täältä kotipesästä. Ensin muutti Hilla sijoitukseen Loimaalle ja myöhemmin samalla viikolla lähti Zara ilahduttamaan perheensä arkea Jokioisille. Simo-poika jäi kotiin kasvamaan.




Joulukuu 2012

Vietin kaksi mukavaa näyttelyviikonloppua peräkkäin, ensin Helsingin Voittaja ja Voittaja-näyttelyissä Laran ja äidin kanssa, sitten seuraavana viikonloppuna Ruotsin Voittaja-näyttelyssä Johannan kanssa. Lara esiintyi Helsingin näyttelyissä tasaisen varmasti tuloksella JUN ERI molempina päivinä.



Lisäksi joulukuussa tuli suunniteltua niin pentuesuunnitelmia kuin koirahankintojakin ensi vuodelle, jotka kipristelevät jo mukavasti vatsanpohjassa! :)
 

3 kommenttia:

  1. Heei, tuli mieleen; ootko tulossa 6.1 Nahkalinnalle mätsäreihin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! En oo ihan varma vielä, voi olla että tulen tai sitten en, riippuu varmaan ihan fiiliksistä sinä aamuna :) Oletko itse tulossa?

      Poista
    2. Olen, tuun jopa oman koiran kans :3

      Poista