keskiviikko 19. joulukuuta 2012

#67 Maailman kamalin laivamatka & muita kuulumisia

Noniin, päivittäminen taas hieman venyi syystä että olen ollut ihan superpoikki viikonlopun Ruotsin reissun jälkeen! Matka oli kaikin puolin ihan mukava, kun unohdetaan menomatka, ryöstäjä-taksikuski sekä tuomari joka ei kyllä tajunnut todellisen kauneuden päälle yhtikäs mitään :D Matka Ruotsiin oli yhtä helvettiä, jo matka satamaan oli melko mielenkiintoinen sillä tuulesi niin lujaa että auto ei meinannut tiellä pysyä. Laivan lähdettyä satamasta ei mennyt kuin muutama tunti kun hirveä merenkäynti alkoi ja sitä kamalaa heilutusta kesti melkein kaksi tuntia. Nukuimme vain muutaman hassun tunnin sinä yönä. Kun päästiin Tukholmaan, nappasimme ensimmäisen taksin joka eteemme sattui (VIRHE!) ja tulimme sitten ryöstetyksi, kun taksikuski vaati meiltä yli 60 euroa vartin ajomatkasta joka todellisuudessa olisi maksanut vain noin 35 euroa.

Mutta kyllä oli silti niin ihana päivä, tapasimme Laran isän kasvattajan Susannan sekä Satun, joiden kanssa vietimme aikaa kunnes oli aika toivottaa heille turvallista kotimatkaa. Me sen sijaan jäätiin vähän kiertelemään ja katsomaan ryhmäkehiä. Kyllä oli muuten alkeelliset järjestelyt Ruotsissa, ryhmäkehistä emme nähneet mitään sillä koiran kanssa sai istua ainoastaan alimmalla penkkirivillä (sinänsä ihan kiva kun Helsingissä ei koko ryhmäkehähalliin ollut koiran kanssa asiaa). Emme nähneet ryhmäkehistä mitään, koska siellä ei ollut mitään screenejä mistä seurata vaan olisi tarvinnut vähintään nousta seisomaan että olisi nähnyt jotain. Sileäkarvainen kettuterrierikin pärjäsi siellä, se oli terrieriryhmän neljäs.

Kotona oltiin maanantaiaamuna, takaisintulomatka oli huomattavasti mukavempi ja saatiin ihan nukuttuakin. Ajoin suoraan satamasta töihin ja nämä kaksi päivää ovatkin menneet ihan horteessa, niin paljon on väsyttänyt koko ajan vaan.

Simo ja Simon uusi panta :D


Eilen Hilla ja Stiina tulivat käymään ja Hilla-neiti sai elämänsä ensimmäisen trimmauksen. Lähinnä totuteltiin seisomaan paikallaan trimmipöydällä ja totuteltiin trimmikoneen surinaan. Sainpahan vähän takakarvoja ja kaulakarvoja siistittyä, ei siinä vielä hirveästi trimmattavaa ollut, kunhan tottuu tekemiseen :) Simo pääsi myös pöydälle, ja se oli kuin vanha tekijä (Simo on trimmattu kerran aikaisemmin) ja antoi kiltisti trimmata. Myös äiti-Veera pääsi karvoistaan ja nyt on koko konkkaronkka siistitty jouluksi.



Lara viettääkin tämän viikon maaseudun rauhassa vanhempieni ilona, siellä se pääsee purkamaan energioitaan paremmin kuin minun asunnossani. Tämä viikko on niin kiireinen, kun täytyy joka päivä käydä viemässä joulutervehdyksiä joka puolelle. Huomenna menen moikkaamaan Zaraa ja heidän perhettään, odotan innolla näkeväni miten Zara on kehittynyt! Tänään käytiin katsomassa Johannan tuoreinta pentuetta, jonka emällä on paljon samoja sukulinjoja kuin meidän S-pentueen isällä Igorilla. Sieviä pentuja olivat, todella kauniin värisiä ja täytyy myöntää että hieman oma pentukuume nousi kun pääsi pentuja tuoksuttelemaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti