perjantai 14. joulukuuta 2012

#66 Lunta tulvillaan...

On ainakin Loimaan talvisää, ja varmaan aika lailla koko Suomi. Lunta on satanut ihan älyttömän paljon viimeisen kahden vuorokauden aikana. Koirat rakastavat talvea ja lunta - ne suorastaan sekoilevat lenkillä ja huomaa, että ne tahtoisivat päästä spurttailemaan vapaana lumihankeen. Mutta niiden rukouksia on kuultu, huomenna koko konkka ronkka pääsee Kojonkulmalle ja äiti lupasi päästää niitä riehumaan pihalle vapaana.

Itse suuntaan huomenna illalla kohti Turun Satamaa, josta matka jatkuu kohti Ruotsia yhdessä kasvattajaystäväni Johannan kanssa. Menemme katsomaan Ruotsin voittaja-näyttelyä ja erityisesti kannustamaan Laran sisko Helmi voittoon. Mukava viikonloppu tiedossa siis huippuseurassa.

Tämä viikko on muuten mennyt todella tavanomaisissa merkeissä, Hilla oli meillä taas muutaman yön ja pennut olivat keksineet kaikennäköistä "mukavaa" ajanvietettä minun työpäivieni aikana... Kirjahyllystä oli valokuva-albumit ja korit saaneet kyytiä ja tänään Simo oli päättänyt aikansa kuluksi hieman lueskella kettuterrieriyhdistyksen lehtiä. Mutta eipä noille kakaroille mitään mahda, kyllä ne siitä ajan kanssa rauhoittuu (ja tässä kohtaa voin todeta; kokemuksella voin sanoa!).

Simon lukuhetken lopputulos

Larahan söi pentuna mun asunnosta melkein kaiken irtaimiston mitä vaan voi. Joka ikinen matto on rikki, niissä on useita reikiä ja reunat repeilee. Kirjahyllyjen, lipastojen ja lasivitriinin nupit ja vetimet ovat kaikki jyrsittyjä, samoin lasivitriinin ja lipaston jalat. Veera ei pentuna ollut järin kiinnostunut muista kodin irtaimistosta paitsi johdoista. Mitä pidempi ja paksumpi johto, sen parempi. Se silppusi jokaisen läppärin johtoni ja aux-piuhani sentin mittaisiksi palasiksi jos vain käsiksi pääsi. Johtohimo laantui siinä kohtaa, kun Veera päätti (yrittää) jyrsiä seinässä kiinni olevaa kaapelijohtoa... Onneksi koiralle ei sattunut mitään pahemmin, muuta kuin pelästyi saamaansa sähköiskua siinä määrin että on sen jälkeen jättänyt johdot rauhaan. Larankin matonsyömisvimma on pysynyt suht hyvin kurissa, mutta edelleen valmiiksi rikkinäiset matot muistuttaa lapsuuden riennoista siinä määrin että se sortuu niitä vielä nakertamaan.

Mutta sitten hieman ihanempiin asioihin nimittäin tattadadaa - enää 9 yötä jouluun!! Joululahjat alkavat olemaan jo hankittuina, enää muutama yksittäinen hankinta ja sitten olisi lahjat valmiina. Ensi viikolla olisi tarkoitus pitää blogissa niin sanottua joulukerhoa eli ajattelin hieman kertoa meidän jouluvalmisteluista ensi viikon postauksissa. Kuulostaako aivan typerältä idealta? Olen vain niin hömppä jouluihminen että ajattelin jakaa omaa joulumieltäni lukijoillekin :)

Mutta sen verran paljastan jo tässä postauksessa, että tilasin Simolle ja Laralle joululahjaksi uudet pannat. Luottopannan tekijäni on Anu kaulapannat.netistä (tässä linkki hänen sivuilleen). Veeralla on jo kaksi pantaa häneltä ja lisäksi minulla on yksi pentupanta hankittuna. Vanhempieni koira Bruno sai myös viime vuonna joululahjaksi hänen tekemän upean pannan. Voisinkin koittaa nyt jouluna kuvata Brunon sen pannan kanssa, niin voisin laittaa tänne senkin esille. Veeralla on samanlainen panta kuin Simolla (sininen), mutta siinä on pinkit strassit ja sisänahka. Lara sai ruskeaa ja kultaa koska musta ei pukenut sitä kovin hyvin. Nyt kelpaa Larankin lähteä näyttelyreissuun kun on kunnon panta. Simo saa "hetken" vielä kasvaa ennenkuin panta on sille sopiva :D


Mulla on muuten niin jännittäviä uutisia koskien ensi vuotta etten meinaa nahoissani pysyä, mutta vielä en voi valitettavasti kertoa siitä teille! Mutta sen verran voin paljastaa, että jos suunnitelmat menee niin kuin olen suunnitellut, ensi kesänä olisi tiedossa pennuntuoksua ja vadelmatassuja eli toinen pentue Kennel Emmetfoxille on suunniteilla ensi kesäksi! Ja jottei teidän tarvitse pohtia kumman nartun (Veeran vai Laran) aion astuttaa, päästän teidät pälkähästä - en kumpaakaan joten päätelkää siitä! ;)

Hauskaa viikonloppua kaikille lukijoille! Maanantaina lupaan kirjoittaa postauksen (ennen jouluhömppää) Ruotsin voittaja-näyttelystä! :) Loppuun vielä kuvia tältä viikolta koirista.

Parhaat kaverukset <3


Hilla ja Lara sekä mun sisustukseen sopiva kevythäkki ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti