torstai 29. marraskuuta 2012

#59 Pennut on ihania...

...kun ne nukkuu ;) Ei vaan, on ne ihania muutenkin! Hilla on ollut nyt muutaman viikon aikana pari yötä meillä, kun sen oma äippä on ollut töissä eikä ole halunnut yötä vasten jättää pentua yksin kotiin. Hilla on ollut kuin kotonaan (onhan tämä sen syntykoti) ja sulautuu laumaan niin etten edes huomaa että se on täällä. Neljän kettuterrierin, joista kaksi on 10 viikkoisia, kanssa elo voisi olla vaikeaa, mutta meillä on kyllä sujunut nämä vierailut paremmin kuin hyvin. Aikuiset koirat osaavat käyttäytyä ja pennut ovat helppoja. Sänky vaan alkaa olemaan hieman täynnä kun neljä koiraa haluaa nukkua pitkin pituuttaan peiton alla ;)


Meillä odotellaan jo kovasti lunta ja kunnon talvea. Tämä synkkä, sateinen syksy saisi jo väistyä ja tulla kunnon paukkupakkaset ja lumisateet. Ja mitä nyt säätiedotuksia netistä selasin luulenpa, ettei tarvitse kauan enää odottaa. Tänään itse asiassa päivällä satelikin muutama milli lunta. Laitoin tänään ensimmäiset joulukoristeetkin jo, laitoin jouluvaloja muutamaan lyhtyyn pihalle ja sisällä ripustin aivan ihanan sydän-koristeen ikkunaan jossa on myös led-valot sisällä. Ensi viikolla sitten laitetaan jo virallisempia joulukoristeita, eli kyntteliköitä ja vähän joulupalloja ja liinoja.

Olen rehellisesti sen kaikille myöntänyt että olen aivan joulufriikki. Joulun odotus alkaa yleensä jo marraskuussa, ja aloitan joululahjojen ostamiset hyvissä ajoin. Tänäkin vuonna aloitin marraskuun alussa valmistelut ja osa lahjoista onkin jo hankittuna. Mitä lähemmäksi joulu tulee sen suuremmaksi muuttuvat valmistelut. Jouluaattona puen koirat tonttuasuihin ja pistän itsekin jouluiset vaatteet päälle, ja niin voi joulunodotus alkaa. Katsotaan millaista jouluhömpötystä tänä vuonna on luvassa, mutta voin vannoa ettei se ainakaan kalpene viime vuoden joululle ;)
 
Joulu 2011 ;)

Tänään varasin ensimmäisen rokotusajan Simolle ja Hillalle. Parin viikon päästä pennut saavat siis ensimmäisen rokotteensa, ja sen jälkeen voidaan alkaa tutustua vähän naapurihuudeihinkin kun nyt ollaan vain kierretty omaa tonttia ympäri. Simon tarvitsee varmaankin lähteä pantaostoksille ennen sitä, sillä musta jotenkin tuntuu ettei se tahdo pukeutua Veeran ja Laran vanhoihin pantoihin... Täältä kun ei oikein muuta löydy kuin vaaleanpunaisia blingbling-pantoja :D

Seuraavaksi luvassa sitten erikoispostaus, pysykää siis kuulolla! Hauskaa joulunodotusta kaikille :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti