tiistai 27. marraskuuta 2012

#58 Synkkääkin synkempi syksy

//Muoks. Kirjoitin tätä tekstiä sunnuntaista asti, mutta tämä on julkaistu vasta tiistaina (vaikka hassu blogi väittää että maanantaina)!

Otsikko kertookin ajatukseni aika täydellisesti. Rakastan oikeastaan kaikkia Suomen vuodenaikoja mutta tämä syksy on ollut poikkeuksellisen väsyttävä ja raskas. Ehkä syynä on ollut se, ettei kunnollista kesääkään ollut enkä saanut nauttia auringon valosta tarpeeksi. Olen yrittänyt piristää itseäni tankkaamalla vitamiineja (varsinkin D-vitamiinia) mutta tuntuu aika turhalta, kun 9 tunnin yöunien jälkeen olo on kuin ei olisi nukkunut ollenkaan.

Tässä syksyssä ja väsymyksessä kamalinta on se, ettei syksy ja vesisateet tunnu vaikuttavan koiriin mitenkään! Kun itse mieluummin vaipuisin peiton alle jo alkuillasta, katselee minua kolme paria nappisilmiä sen näköisenä että vielä voitais käydä ainakin lyhyellä pissalenkillä. Meillä koirat tykkäävät liikkua pienessä sateessakin kunhan on sadetakit päällä. Näin syksyisin meillä on aina heijastinliivit/takit koirilla päällä, jotta autoilijat huomaisivat koirat kun esimerkiksi ylitetään suojatietä. Itselläni on myös aina heijastimia takissa ja lisäksi kiinnitän koiriini sellaiset vilkkuvat valot.

Meillä on tällainen Hurtta Lifeguard sadetakki, jossa on paljon heijastimia.
Tällainen huomioliivi löytyy myös, on helppo pukea eikä häiritse koiran menemistä.

Tarkoitus olisi vielä hankkia joitain heijastintuotteita koirille, koska tiedossa on kuitenkin pitkä talvi ja pimeässä lenkkeilyä on luvassa vielä useamman kuukauden ajan. Olen miettinyt seuraavanlaisten tuotteiden hankkimista, täytyykin mennä Loimaan Zoojattareen sovittamaan näitä koirille ja itselle :)

Hurtta Lifeguard puolikuristava heijastinpanta

Hurtta Lifeguard heijastava köysitalutin


Hurtta Lifeguard heijastinsetti, tällainen on kyllä ostoslistan nro 1!

2 kommenttia:

  1. Hei sitten sun on kyllä pakko ostaa nuo Hurtan tuotteet pinkkinä, sopii niin teille! :--) Ja Simolle kanssa, vaikka uros onkin ;--D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo varmaan tarviikin ostaa lisää pinkkiä, unohdin tähän laittaa että mullahan on Veeralle Hurtan y-heijastinvaljaat myös pinkkinä :) Katsellaan mitä mukaan tarttuu, ja joutuuko Simokin taipumaan pinkkiin väriin kun ei noista mikään niin kauhean "poikaväri" ole :)

      Poista