sunnuntai 18. marraskuuta 2012

#54 Pikakuulumisia

Pahoitteluni että blogikirjoituksia on tullut tällä viikolla vasta yksi ja sekin oli lyhyt postaus. Loppuviikko oli kamalaa kiirettä, esimerkiksi perjantaina minulla oli lähes minuutti aikataulu koko päivän. Mutta kerron nyt pikaisesti loppuviikon tapahtumista. Huomenna on luvassa tarkempi postaus vielä pentujen lähdöstä ja omista fiiliksistä.

Torstaina Simo ja Zara viettivät viimeistä yhteistä päiväänsä, ja minä vietin päiväni töiden jälkeen Turussa etsien vaatteita Helsingin Voittaja-näyttelyyn. Löysinkin aivan ihanan jakkupuvun, mistä olen superinnoissani! Vielä tarvitsisi nyt pikaisesti tilata kengät niin messari-asu on valmis. Perjantaina sitten koitti päivä jolloin Zaraa tultiin hakemaan. Zaran perhe oli odottanut jo monta viikkoa että saisivat hakea pennun kotiin, joten olin tietysti superonnellinen että lopultakin se päivä koitti kun perhe saa pentunsa kotiin :)

Lauantaina koirat lähtivät vanhempieni luokse hoitoon maalle, jossa Veera olikin jo valmiina odottamassa. Lara ja Simo pääsivät riehumaan Veeran ja Brunon kanssa ja minä lähdin työpaikan pikkujouluihin Turkuun. Ilta oli hauska ja oli kivaa nähdä työkavereita pitkästä aikaa joita näkee muuten harvoin. Äidillä oli mennyt koirien kanssa hyvin, ja koirat olivat olleet ilmeisesti tosi kiltisti. Muutamat vahinkopisut oli Simo tehnyt lattialle mutta tosi reippaasti se osaa tehdä asiansa jo pihalle. Saavuttuani yöllä (tai pikemminkin aamulla) nappasin koirat vanhempieni sängystä ja aamusta herättiinkin sitten kaikki neljä vanhasta lapsuuden huoneestani :)

Tämä päivä meni pitkälti Kojonkulmalla, meillä oli Tupperware-kutsut ja Simo sai paljon rapsutuksia ja pusuja vierailta. Kotiin saavuttiin koko porukan voimin siinä viiden aikoihin. Alkuillasta kävin vielä katsomassa uusimman Twilight-leffan paikallisessa elokuvateatterissa ja koirat jäivät ensimmäistä kertaa kolmestaan kotiin keskenään niin, että Simokin oli koko asunnossa eikä omassa häkissään. Kun tulin kotiin, hieman pelotti avata eteisen ovi mutta pelko oli turhaa - joka paikka oli hieman sekaisin mutta mitään ei oltu syöty eikä tuhottu. Sähköjohdot tosin nostin suosiolla ylös, sillä muistan liian hyvin Veeran pentuaikaisen johtojen syömis intohimon :)

Huomenna koirat saavat olla sitten työpäiväni ajan keskenään. Hieman jännittää jättää ne keskenään mutta ei siinä muukaan auta :D Ruokatunnilla tietysti tulen koiria taas katsomaan, joten keskenään ne joutuvat olemaan kerrallaan noin neljä tuntia.

Alla muutama äidin (Iphonella) ottama kuva kolmikosta eiliseltä :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti