sunnuntai 11. marraskuuta 2012

#51 Isänpäivä-vierailua :)

Tänään lähdettiin pentujen kanssa Kojonkulmalle viettämään isänpäivää oman isäni & isoisäni kanssa. Pennut matkasivat tuttuun tapaan kuljetusboksissaan ja matka sujui hienosti. Perillä pennut pääsivät leikkimään Laran ja Veeran kanssa sekä tutustumaan uuteen taloon. Bruno-vanhus ei hirveästi lämmennyt pennuille vaan tyytyi katselemaan tilannetta hieman sivusta. Pennut ottivat boksissaan päikkärit meidän nauttiessa ihanasta ruoasta. Pennut olivat reippaita koko vierailun ajan ja kotona uni maistuikin päivän seikkailuiden jälkeen :)

Pennut osaavat tehdä hienosti jo asioitaan pihalle, eikä täällä kyllä ole tarvinnut siivota jätöksiä sisältä kuin muutaman kerran päivässä. Pääosin pennut tekevät asiansa pihalle, mutta öisin ei vielä pidätyskyky kestä odottaa 8h yöunia :) Sitä varten on sitten sanomalehtiä häkissä. Pennut syövät nyt neljä kertaa päivässä kiinteää ruokaa ja vesikuppikin on löytynyt häkistä. Vielä on maitobaarikin ollut auki muutamia kertoja päivässä, mutta pääosin pennut elävät jo kiinteällä ruoalla. Tiistaina Veera lähteekin maaseudun rauhaan ja Lara tulee vaihdokkina tänne pentujen seuraksi. Toivottavasti näin saan Veeran maidontuotannon loppumaan.

Olen kyllä niin onnellinen pentujen tulevista omistajista! Perheet vaikuttavat järkeviltä, ja supermukavilta! Olen saanut tutustua heihin hyvin, kun he ovat käyneet katsomassa omaa pentuaan useampaan kertaan. Ensi viikolla pennut sitten lähtevät, Hilla lähtee keskiviikkona ja Zara perjantaina. Laitan sitten tarkemmat esittelyt uusista perheistä kun pennut ovat lähteneet, ja olen varmistanut että omistajille sopii että mainitsen heistä blogissani :)

Hilla uuden äippänsä kainalossa :)

Simo 7 vkoa, edelleen näyttää hyvältä ;)

Zaralle tuli uni, sohvalla on pehmeä nukkua :)

Sisarukset unilla sohvalla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti