lauantai 3. marraskuuta 2012

#47 Pennunkatsojia ja kasvistikkuja!

Pennut saivat eilen ensimmäiset "kasvistikkunsa" pureskeltavaksi ja hyvin näyttivät maistuvan... Mutta vielä paremmalle maistui kaverilta varastettu luu, mutta niinhän se sanontakin menee, ruoho on vihreämpää aidan toisella puolella...



Pennut kasvavat kyllä silmissä. Niiden persoonallisuudet erottuvat jo ihan selkeästi, ja huomaa kyllä energiatasojenkin erot. Hilla on ehdottomasti porukan aktiivisin jäsen, kun taas Lumi on melko rauhallinen tapaus (aikalailla äitinsä luonteinen). Simo on ehkä touhukkain, se jaksaa syödä samaa luuta vaikka kuinka kauan tai jyrsiä maton reunaa... Lumi on porukan sosiaalisin ja tykkää eniten sylissä olemisesta ja rapsutuksista.


Tuli kyllä tänään taas todistettua useampaan kertaan että pennut ovat kyllä aivan mahdottomia sylivauvoja (mistäköhän sellainen mahtaa johtua? ;D). Kun on riehumiset riehuttu pennut simahtavat aina mieluiten jonkun syliin, vaikka vieraan ihmisen... Eikä siitä sitten niin vain lähdetä kun pennut nukkuvat umpiunessa kyljellään sylissä :)


Täytyy tähän väliin kehua Suomen Kennelliiton todella nopeaa toimintaa! Pennut sirutettiin keskiviikkona, ja laitoin pentujen rekisteröintihakemuksen Internetin kautta Kennelliittoon heti keskiviikkona. Torstaina maksoin rekisteröintimaksut ja perjantaina oli postilaatikossa pentujen paperit! Jalostustietokannassa pennut näkyivät heti maksun jälkeen eli torstaina. Tässä linkki pentujen tietoihin Jalostunetissä; http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKasvattaja.aspx?K=EMMETFOX&R=12



 Viikonloppuna on käynyt taas paljon pennunkatsojia. Tänään pentuja kävi omien sukulaisten lisäksi katsomassa mukava perhe, joka otti minuun yhteyttä aiemmin viikolla. Katsotaan, lähteekö joku pennuista heidän luokseen asumaan vai ei :) Huomenna olisi luvassa lisää vieraita :) Viikonlopun aikana olisi vielä tarkoitus kirjoitella pentuopasta ja ehkä tehdä vähän koulujuttujakin. Mukavaa viikonloppua kaikille lukijoille!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti