keskiviikko 21. marraskuuta 2012

#55 Talo hiljeni kerralla kun pennut lähtivät uusiin koteihinsa.

Kuten blogia pidempään seuranneet ovat voineet lukea, kaikki pennut ovat löytäneet jo ajat sitten omat kotinsa ja nyt ovat kaikki pennut matkustaneet uusiin koteihinsa. Hilla lähti viime viikon keskiviikkona, Hilla muutti Stiinan kaveriksi Loimaalle ja jäi sijoitukseen. Hillaa tulen näkemään paljon, sillä Stiina joutuu välillä olemaan työreissuissa ja silloin Hilla tulee meille hoitoon. Ensi keväänä mennään Hillan ja Stiinan kanssa varmasti johonkin pentunäyttelyyn ja mätsäriin treenailemaan tulevia koitoksia näyttelykehissä. Hillan lähtiessä fiilikset eivät olleet mitenkään surulliset, sillä tiesin että nyt ei toivoteta hyvää loppuelämää saatika hyvästejä, vaan onnea uudelle perheelle ja nähdään taas :)

Perjantaina oli Zaran vuoro lähteä uuteen kotiinsa. Perhe Salminen tuli noutamaan pentuaan siinä neljän maissa. Kävimme läpi kirjoittamani pentuohjeen, katsoimme Zaran mukana tulevat tavarat ja allekirjoitimme kauppakirjan. Zaralle vielä viimeiset pusut ja niin oli toinenkin pentu lähtenyt uuteen kotiinsa. Jostain syystä tämän toisen pennun lähtö otti paljon koville kuin Hillan. Ehkä syy on siinä, ettei me tulla niin tiiviisti pitämään yhteistyötä kuin Hillan perheen kanssa. Mutta muutaman tirautetun kyyneleen jälkeen sainkin jo ensimmäisen kuvan puhelimeeni Zarasta uudessa kodissa, ja murheet unohtui sen siliän tien :) Zaran kanssa olisi tarkoitus mennä yhteiselle pentukurssille Jokioisille, ja perhe lupasi aina silloin tällöin tuoda pentua trimmattavaksi minulle joten tulen häntäkin varmasti aina silloin tällöin näkemään.

Simo-poika jäi kaikkien mutkien kautta kotiin kasvamaan. Aluksi olin ajatellut etsiväni sille osaomistuskodin, mutta ajatukset muuttuivat matkan varrella ja lopulta päätös Simon kotiin jäämisestä alkoi tuntua parhaimmalta vaihtoehdolta. Lisäksi kun olen katsellut pentujen kehitystä, olen voinut ilokseni todeta, että Simo on näyttänyt kaikista lupaavimmalta näyttelyuraa ja mahdollisesti jalostuskoiran uraa ajatellen. Minulla on kuitenkin parhaat mahdolliset puitteet kasvattaa se täällä kotona ja vaalia sekä kasvattaa siitä juuri sellainen kuin itse haluan. Katsotaan, miten tulevaisuudessa alkaa lauma taas muotoutumaan, mutta tällä kokoonpanolla mennään nyt :)

Näin on taputeltu Kennel Emmetfoxin ensimmäisen pentueen stoori "kirjan kansiin" - blogissa tullaan varmasti seuraamaan pentujen kehitystä, ja varsinkin kotona asuvan Simon kommelluksia tulen varmasti blogissa kirjoittelemaan useinkin. Seuraava pentue on suunnitteilla kennelille aikaisintaan ensi vuoden syksyksi. Mutta sitä en mene vannomaan, tuleeko nelijalkaisten perheenjäsenten määrä pysymään vakiona siihen asti... ;)


Tyhjin käsin ei oo tarvinnut pentujen lähteä, tässä pentupakkauksen sisältöä :)


Simo 8 viikkoa :)

Hilla 9 viikkoa, nätti tyttö jo!

Viimeisiä yhteisiä leikkihetkiä, kolmikko koolla :)


Tytöt painivat "kuin viimeistä päivää" ;)

Lara-tätikin tykkää leikkiä pentujen kanssa


Sohvalla on hyvä ottaa välihuilit kun uni iskee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti