perjantai 11. lokakuuta 2013

#155 Debyyttejä Tuuloksessa

//Edit: Lupaamani postaus Laran luonnetestistä on tulossa viikonloppuna/ensiviikon alussa, youtube-kanavani on hieman tökkinyt enkä ole saanut ladattua videoita luonnetestistä nettiin vielä. Postaus julkaistaan siis kun videotkin ovat nettiin saatu :)

Viime viikon sunnuntaina startattiin näyttelyihin Tuulokseen, mukana viisi kettuterrieriä ja kaksi ihmistä. Katastrofin ainekset olivat käsillä siis jo lähtökohtaisesti, ja kun autossa alkoi välittömästi desibelit yltyä sellaisiin fääreihin että korvakäytävissä humisi oli pakko tehdä hieman pesäeroa eräiden herrasmiesten välillä että matka voisi jatkua hieman hiljaisemmissa tunnelmissa. Ihmeen kaupalla Forssan kohdalla koirat päättivät hiljentyä ja saatiin ajella rauhassa Hämeenlinnaan ja sieltä edelleen Tuulokseen.

Näyttelypaikkana oli Tuuloksen kauppakeskuksen parkkihalli, joka olikin melkoinen kokemus. Tilaa oli kyllä riittävästi mutta meteli ja väenpaljous tuntui kyllä tällaisessa parkkihallissa ahdistavammalta kuin normaaleissa sisänäyttelyissä. Itse en henk. koht. ole muutenkaan sisänäyttelyihminen, kun se väenpaljous alkaa helposti ahdistamaan mutta onneksi koirat ei moisesta mitään välitä :) Frank käyttäytyi ensikertalaiseksi hienosti näyttelypaikalla, aluksi tietty piti haukkua vähän kavereita mutta äkkiä se huomasi että haukkuminen on ihan turhaa kun niitä kavereita on satoja siellä samassa paikassa kuin hän :D

Ekana kehään astelin siis Frankin kanssa. Tuomarina meillä oli Tapio Eerola. Frank arvosteltiin toisena luokassa, se sai ERInomaisen. Kilpailuluokassa hävisimme toiselle (Johannan omistamalle) urokselle, eikä SA:takaan herunut. Tuomari olisi halunnut Frankille pidemmän kaulan. Vähän jäi harmittamaan, kun vasta kotona huomasin että tuomari oli kuullut/kehäsihteeri kirjannut Frankin iän ihan väärin. Frank täytti 11kk juuri sinä päivänä, kun paperissa luki 16kk... Tiedä sitten olisiko se mitään muuttanut mutta kun tuo kroppa on vielä niin kesken niin vähän harmitti että tuomari luuli sitä vanhemmaksi jolloin oletti sen olevan valmiimpi kuin mitä se nyt oli. No tällaistä tää välillä on, seuraavassa näyttelyssä täytyy käyttää vähän ääntä että tuomari kuulee iän varmasti oikein ;)

Kiitos kuvasta Katriina Mäenpää!

Lara debytoi Tuuloksessa ensimmäistä kertaa valioluokassa. Se sai hienon arvostelun, mutta hävisi silti siskolleen ja SA:ta ei herunut Larallekaan. Lara esiintyi vielä Johannan kasvattajaryhmässä, joka oli lopulta koko näyttelyn 3. kaunein kasvattajaryhmä eli BIS3-kasvattajaryhmä!! Onnea paljon Johanna, ihan mahtava päätös päivälle :)

Kiitos kuvasta Katriina Mäenpää!

Seuraavaksi suunnataankin Latviaan ensi kuussa ja Balttian voittajaan. Sitten lomaillaankin melkein kuukausi ja sitten on Messarin vuoro. Isoja karkeloita luvassa siis, katsotaan kuin meitin käy :)


1 kommentti:

  1. Olet emman treeniblogissa lukijana minkä olen lopettanut. Jos meidän touhut kiinnostavat yhä niin liity ihmeessä lukijaksi. http://emmamaista.blogspot.fi/ :)

    VastaaPoista