torstai 10. lokakuuta 2013

#154 Lapsoset maailmalla

4/6 pennusta on jättänyt tutun ja turvallisen kotipesän ja suunnannut maailmalle. Kotona on kovin hiljaista, kun enää Osku ja Kerttu edustavat viimeisintä pentuetta kotosalla. Nekin lähtevät viikonlopun aikana uusiin koteihinsa. Olen kuullut "kentältä" tosi kivasti kuulumisia jo pois muuttaneista lapsosista, ja ajattelinkin hieman kertoa teille mitä pennuille kuuluu.

Ensimmäisenä uuteen kotiinsa muutti viime viikon torstaina Hertta. Hertta muutti sijoitukseen Teijan ja Vesan luokse Punkalaitumelle. Kotimatka oli sujunut Herttamaisesti hieman äänihuulia avaten, mutta kotiin päästyään Hertta oli rohkeasti tutustunut uuteen kotiinsa. Hertta onkin kuuleman mukaan kotiutunut hyvin. Neiti osaa liikkua hihnassa jo hyvin ja asiatkin tulee hoidettua pihalle hienosti. Yksinoloakin on harjoiteltu ja neiti näyttäisi kaikinpuolin olevan kotiutunut upeasti. Tyttö on muutenkin kuulemma kovin Herttainen luonteeltaan :)








Perjantaina uuteen kotiinsa ensimmäisenä lähti Milo. Milo-poika muutti Ninan ja Mikaelin ensimmäiseksi koiraksi Poriin ja kentältä kuuluu, että "jässikkä" on myös kotiutunut hienosti. Matka oli sujunut Poriin hienosti, ja kotiin tutustuminen sujui hyvin. Milo on saanut myös uusia koirakavereita perheen muista terriereistä. Yksinolotkin ovat alkaneet sujumaan ja hienosti näyttää poika kotiutuneen uuteen kotiinsa kuvistakin päätellen :)






Perjantaina toinenkin pentu, Paavo, lähti uuteen kotiinsa. Paavo muutti tätini Marjon sekä serkkujeni Nean ja Joen perheenjäseneksi Hirvikoskelle eli aivan lähelle. Paavo jää sijoitukseen eli tullaan näkemään niin näyttelykehissä kuin toivottavasti tulevien Emmetfox-pentujen sukutauluissakin :) Paavo sai heti uuden koirakaverin perheen leikatusta jackrusselinterrieri uroksesta. Paavo on kotiutunut hienosti ja on kuulemma todella toimelias ja leikkisä pieni miehenalku.







Lauantaina uuteen kotiinsa suunnisti Tyyne joka lähti reippain mielin kohti uutta kotiaan Helsinkiä. Matka Helsinkiin oli sujunut Tyynemäisen rauhallisesti :) Tyyne on kotiutunut hienosti uuteen kotiinsa ja on myös aloittanut yksinoloharjoitukset onnistuneesti!



Terveisiä kaikille pennuille ja omistajille sinne maailmalle, täällä kasvattajatäti jää innokkaasti odottamaan mitä näistä lapsista kasvaa isona! :) Suukkoja ja rapsutuksia ihanille pentusille!

2 kommenttia:

  1. Voi kuinka ihana päivitys!! :) hienoo että kaikilla on alkanut sujumaan hyvin uusissa kodeissaan <3

    VastaaPoista
  2. Toi Hertan viimeinen kuva on hauska!! :)

    VastaaPoista