torstai 27. syyskuuta 2012

#29 Kuulumisia Kojonkulmalta

Kävin tänään katsomassa, miten Laralla on sujunut "mummolassa" Kojonkulmalla, ja hyvin siellä näyttää menevän. Lara on saanut kivasti massaa lyhyessä ajassa, kun on päässyt liikkumaan paljon vapaana ja ilmeisesti ruokakin on maistunut paremmalta kuin kotona ;) Kaikin puolin onnellisen oloinen tyttönen siellä minua vastassa oli, toki onnellinen myös nähdessään minut :)


Ostettiin äidin kanssa Laralle heijastinliivi, kun se juoksentelee äidin ja isän mukana pihalla että varmasti itse huomaavat missä koira menee ja toisaalta jos joku pihaan tulee näkee myös koiran. Nyt kun on niin pimeää ja hämärä tulee jo ihan kamalan aikaisin! Tämä oli tosi hyvin istuva malli, Lara ei ollut moksiskaan liivistä vaan painoi menemään ympäri pihaa täysillä liivistä huolimatta.


Äiti oli laittanut Meten haudan syyskuntoon, pessyt hautakiven ja tuonut kanervan. <3 Tein tänään Metelle oman sivun nettisivuillekin, ja tuli kyllä kyyneleet taas silmiin väkisinkin kun tuota ihanaa pientä tyttöä muistelin. Metestä voitte lukea Kennel Emmetfoxin nettisivuilta.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti