keskiviikko 26. syyskuuta 2012

#28 Maitobaari on auki!


Kuten kuvasta voi päätellä, meillä on maitobaari 24/7 auki ja se alkaa kyllä näkyä pentujen painoissa.

Iso tyttö painoi syntyessään 244g, tänään se painoi jo 514g. Pieni tyttö painoi syntyessään 179g, painoa oli kertynyt viikon aikana niin että vaaka näytti tänään 365g. Poika painoi syntyessään 235g, nyt painoa on 557g.

Veeralta välillä tihkuu ihan maitoa jostain nisistä, ja olen joistain joutunut vähän tyhjentelemäänkin varastoja kun ei pennut saa kaikkea juotua. Mutta parempi näin kuin se, ettei pennut saisi tarpeeksi ruokaa ja tarvitsisi olla huolehtimassa tuleeko maitoa vai ei.


Tänään tuli osteltua vähän tarvikkeita tulevaa varten. Minulta puuttui pentujen ruokkimiskuppi, joten sellainen oli hankittava. Parin viikon päästä he saavat varmaankin ensimmäiset kiinteät ateriansa.


Tällaiset suloiset ensimmäiset harjoituspannat tuli ostettua, väreinä vaaleanpunainen, beessi ja sininen. Ei näitäkään ihan vielä tarvita, mutta onpahan sitten valmiina kun niiden aika on :)


Tilasin Royal Caninilta pentupakkaukset ajoissa, kun sieltä sanottiin että toimitusaika saattaa olla jopa neljä viikkoa. Tilasin ne viime viikon torstaina, ja maanantaina soitti Kiitolinjan kuski että olenko kotona että hänellä olisi pentupakkaukset. Nopeaa toimintaa siis tällä kertaa! Aion pakkauksiin ostella vähän kaikenlaista mitä pennut saattavat uudessa kodissa tarvita, joitain leluja, luita ja katsotaan mitä muuta sitten keksin mukaan. Mutta tyhjin käsin ei pennut täältä maailmalle lähde :) Tällaiset suloiset vinkuvat possut ostin valmiiksi pentupakkauksiin.


Tästä kuvasta näkyy hyvin pentujen kokoero - vasemmalla pentueen tällä hetkellä suurin pentu eli poika (557 g) ja oikealla pienin, "Hillaksi" ristimäni tyttö, 365 g. Tästä kuvasta näkee myös hyvin, että varsinkin pojalla on selkeästi ruskeaa karvaa jo naamassa eli nämä eivät taatusti ole ihan "musta-valkoisia" väritykseltään. Tosin - aika harvoin kettarit täysin musta-valkoisia ovatkaan, vaan useimmiten ruskeaa karvaa esiintyy jossain määrin. Sekä Veeralla että Igorilla (pentueen isällä) on hieman ruskeaa karvaa, joten varmasti myös pennuille sitä tulee enemmän tai vähemmän.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti