maanantai 10. syyskuuta 2012

#21 Ihana viikonloppu :)

Oli kyllä niin ihana viikonloppu että toivottavasti näitä tulee monta samanlaista vielä tänä syksynä! Oltiin tyttöjen kanssa koko vkl lähinnä kotona, käytiin pitkillä lenkeillä ja tietysti hepat käytiin hoitamassa molempina päivinä. Siivosin kodin lattiasta kattoon puhtaaksi ja tuli leivottua, pyykättyä, silitettyä yms. tehtyä kaikki rästihommat pois :) Nukuttua tuli molempina öinä reilusti yli 10h, eli univelatkin on hetkeksi nukuttu pois!


Veeran masu se jatkaa kasvuaan... Aloin tämän kuvan myötä hieman epäilemään että minkä kokoisia järkäleitä sieltä oikein tulee jos niitä on ultran mukaan tulossa vain kolme?? Voihan se olla että pentuja mahassa on enemmänkin, meille riittäisi kyllä tuo kolmekin muttah... ;) Puolentoista viikon päästä se sitten nähdään mitä sieltä ulos tulee. Alkaa kyllä pikku hiljaa vähän jännittämään!


Unohdin vallan viime viikolla päivittää tärkeän perhetapahtuman tänne blogiin, meillä nimittäin juhlittiin viime maanantaina Laran 1-vuotissyntymäpäiviä! Lara juhli synttäreitään aloittamalla juoksunsa, joka on tälle neidille elämän toiset juoksut jo. Virallinen synttäriposeeraus otettiin edellisviikon ruusukesaaliin kera, neiti oli ylpeä ruusukkeistaan (ja minä sitäkin ylpeämpi sekä koirasta että ruusukkeista!) :)

Tällä viikolla olisi tarkoitus rakennella pentuaitaus valmiiksi Veeralle, jotta se saa rauhassa tutustua siihen. Tarvii varmaankin lähteä Rautiaan katselemaan mitä sitä laittaisi laminaattilattian suojukseksi eristämään ettei tule pentujen pissavahingoista vaurioita uuteen laminaattilattiaan :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti