maanantai 3. syyskuuta 2012

#18 Lara ROP Tampereella!

Olimme Laran, oikealta nimeltään siis Foxrod Hate It Or Love It, kanssa Tampereen ryhmänäyttelyssä 1.9.2012. Olimme ajoissa paikalla, joten meillä oli rauhassa aikaa pystytellä teltta ja viimeistellä koirien trimmit. Sitten kehä jo alkoikin ja ensin jännitin Veeran veljen Turon arvostelua, ja sitten olikin jo meidän vuoro. Lara esiintyi hyvin, vaikka kehä olikin aika karsea pitkän heinänsä kanssa. Lara seisoi hienosti niin pöydällä kuin maassakin, liikkui hyvin ja tietysti muutama hyppyloikka piti väleihin ottaa mutta en olisi voinut olla tyytyväisempi sen kehäesiintymiseen.

Kuvan on ottanut Hanna Palomäki.

Ja tulokset puhukoot puolestaan, sillä Lara nappasi koko potin ollen ROP!! Lara voitti juniorinarttu-kehän saaden ERIn ja SAn, voitti paras narttu-kehän ja sai toisen peräkkäisen sertinsä! Lopulta tuomarimme Juha Putkonen valitsi Laran Rotunsa parhaaksi. Sileitä oli ilmoitettu Tampereelle 10, joista narttuja oli 6 ja näistä juniorinarttuja 4!

Kuvan on ottanut Sari Kares.

Tässä vielä Laran arvostelu: "1v ryhdikäs erinomainen tyyppi ja rungon mittasuhteet, erinomainen pään pituus, korvat saisivat asettua paremmin. Hyvät kallon ja kuonon linjat, tummat silmät, hyvä purenta ja alaleuka. Kaunis kaula, hyvä säkä ja selkä, hyvin kehittynyt rintakehä ja eturinta. Sirppi häntä, tasapainoiset kulmaukset. Yhdensuuntaiset etu -ja takaliikkeet, kevyt joustava sivuaskel, hyvä temperamentti, hyvä karva."


Kuvan on ottanut Sari Kares.

Kiitos Sarille ja Hannalle mukavasta päivästä! Oli kiva tavata Veeran veljen Turon omistaja Hanna vihdoinkin livenä, ja toivottavasti nähdään taas pian! :)

Kuvan on ottanut Sanni Luhtala.

Tämä oli Laran kolmas näyttely, ja se onkin haalinut mukavasti sijoituksia, Laralla on nyt plakkarissa kaksi PN1-voittoa, kaksi sertiä, VSP ja ROP. Tästä on hyvä jatkaa :)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti