tiistai 24. syyskuuta 2013

#149 D-pennuilla on nyt nimet ja kodit!

Kuulumisia, kuvia ja videota tulossa lähipäivinämutta sitä ennen ajattelin tähän väliin julkaista kuvan jonka julkaisin jo eilen illalla Kennel Emmetfoxin FB-sivulla, nimittäin D-pentujen viralliset "posetuskuvat" kera virallisten nimien! Huomennahan vasta lähtee pentuerekisteröinti Kennelliittoon kun saadaan pennuille sirut niskaan, mutta nimet eivät tule muuttumaan joten ne voidaan jo tässä vaiheessa paljastaa :)

Eilen myös viimeinen jäljelle jäänyt pentu 'Paavo' löysi oman kodin, hän muuttaa tätini ja serkkujeni iloksi 8 kilometrin päähän kodistani, ja Paavo jää sijoitukseen joten hänen kanssaan tullaan kiertämään näyttelykehiä ja varmasti myös kettuluolia kun aika on sopiva! Ihan mahtavaa, että Paavo pääsee tuttujen ihmisten lemmikiksi ja Nea on varsin taitava junior handlerin alku, joten tästä parista kuullaan taatusti myöhemmin! :)

Ihan mahtavaa, että pennuille on löytynyt näin ihanat kodit. Kaikki pennut pääsevät rakastaviin koteihin jossa niistä pidetään huolta ja tarjotaan virikkeitä ja tekemistä. Kasvattaja ei voisi olla onnellisempi, vaikkakin tiedän jo nyt että muutama kyynel tulee varmasti itkettyä kun pennut lähtevät. Mutta mikään ei tee minua niin onnelliseksi kuin tieto siitä että pennut pääsevät parhaisiin mahdollisiin koteihin :)


3 kommenttia:

  1. Ihania nimiä olet keksinyt pennuille! Millä perusteella päädyit d-kirjaimeen? aikaisempi pentueesi oli s-kirjaimella alkava. Mikä seuraavaksi? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Päädyin D-kirjaimeen ihan puhtaasti siitä syystä että keksin yhden nimistä (Design To Foxrod) ja siitä se idea lähti sitten keksiä kaikille D-kirjaimilla alkavat nimet :) En osaa sanoa mikä tulee seuraavaksi, varmastikkin mennään samalla pohjalla eli kun keksin yhdelle pennulle nimen nappaan siitä kirjaimen ja sitten keksin loput :)

      Poista
  2. Kivat nimet!

    Huomasin nettisivujasi selaillessasi, että teillä taitaa olla uusi valio? Laitappa toki postausta ja kuvia näyttelyistä? :)

    VastaaPoista