sunnuntai 8. syyskuuta 2013

#142 Opetelkaa syömään lapset!

Pennut saivat maanantaina ensimmäisen kerran kiinteää ruokaa (kermaviiliä, jauhelihaa & liotettua pentunappulaa), ja hyvin tuntui porukalle maistuvan kiinteäkin ruoka. Hieman tuntui varsinkin kahdella ensimmäisellä kerralla tyyli olevan hitusen haussa, tai sanoisinko että ruokakippo? Enivei pennut uivat kirjaimellisesti ruoassa mutta tuntuivat olevan tyytyväisiä pienen pesun jälkeen ja valmiita unille. Maitobaari on tietysti edelleen auki normaaliin tapaan 24/7 eli ei täällä nälkä kyllä pääse pentuja yllättämään! Loppuviikosta ruokailu alkoi jo muistuttaa normaalimpaa tapaa ruokailla jalat kupin ulkopuolella ja ilman että koko pää on upotettuna ruokakippoon. :D

Pennut ulkoilivat myöskin tällä viikolla ensimmäistä kertaa, päivä oli perjantai koska silloin oli tosi lämmin keli. Pennut ulkoilivat ehkä noin viisi minuuttia ja osa pennuista innoistuikin jo vähän tutkimaan takapihan aarteitakin. Ulkoilusta tulee kuvia myöhemmin, en ehtinyt nyt muokkaamaan niitä kuvia joten niistä tulee erillinen postaus myöhemmin :)

Torstaina pentuja kävi katsomassa mukava pariskunta Helsingistä, joiden matkaan muuttaa pieni Tyyne-tyttönen kuukauden päästä. Pennut osasivat ilmeisesti hurmata ja ihan käyttäytyäkin koska kuulin jo varmasti kymmenennen kerran lauseen "eihän täältä malttaisi lähteä ollenkaan pois" pentuaitauksen ääreltä :) Toinen pariskunta harkitsee vakavasti Hertta-tytön sijoittamista kotiinsa, joten katsotaan löytääkö myös Hertta-neito kodin ensi viikon aikana. Olen todella innoissani siitä, että pennut näyttäisivät saavan parhaat mahdolliset kodit ja juuri sellaiset perheet mitä niille ajattelin!

Loppuun olisi luvassa vielä iiiso kasa valokuvia. Pahoitteluni että blogipäivityksiä tulee aika harvakseltaan, tämä viikko on ollut ihan hirveää hulinaa kun koko viikonloppu meni taas koiratouhuissa niin näytelmissä kuin muuallakin. Ensi viikolla pitäisi olla rauhallisempaa eli pitäisi olla enemmän aikaa myös kuvailla / päivitellä blogia :) Otin teille muutaman videonkin pennuista viikonloppuna, koitan laittaa ne lähipäivinä lataukseen myöskin.

Ainiin, unohdin vallan kaiken pentuhömpän keskellä ilmoittaa että Lara is back in home! Lara tuli torstai-iltana takaisin kotiin ja hieman kauhunsekaisin fiiliksin mietin että miten tässä nyt käy... No hyvin kävi, nartut tulevat erinomaisesti toimeen ja Lara malttaa pysyä poissa keittiöstä vaikka pennut kiinnostavatkin kovasti. Lara rakasti leikkiä Veerankin pentujen kanssa joten katsotaan kun aika on sopiva, päästääkö Nirppu sen leikittämään hänenkin pentujaan. Ihanaa kun omat koirat palaavat kotiin, niitä on aina niin ikävä vaikka talo onkin ollut täynnä koiria koko ajan :)

Oikein mukavaa viikonalkua kaikille lukijoille ja pennuntuoksua täältä Kaunismäenkadulta ;)!

Ensimmäinen ateria, Tyyne näyttää mallia miten
sukelletaan ruokakippoon :D

Näin syödään ruokaa alá Tyyne :D

Ja tältä näytti Tyyne after dinner, jestas! :D

Hertta on kova tyttö olemaan sylissä, oikea sylivauva :)

Yritettiin ottaa yksi päivä jotain järkeviä kuvia
kasvattajasta & pennuista mutta tässä lopputulos...
ei niin järkevä :D

Nirppu & Veera päiväunilla :)

Loppuviikosta otettu ruokailukuva, tässä jo kaikki
kupin ulkopuolella ;)

Ruokailla voi silti edelleen hieman erikoisella tyylillä
kertoo Poju ;)

Poju & Paavo nassut valkoisena kermaviilistä

Kaverin naamasta on hyvä nuolla ruokaa :)

Kirpullekin tuntuu kiinteä ruoka maistuvan :)

Ja Hertankin naama on jo asiallisempi loppuviikon
ateriointien jälkeen! :)

Veikko on kyllä söpö!

Hertasta puhumattakaan ;)

The Queen 2 of the house; Lara :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti