tiistai 23. heinäkuuta 2013

#124 Meille tulee pentuja!!

Käväisin eilen Uudessakaupungissa katsomassa miten Nirpun vatsanseutu on pyöristynyt ja voihan taivahan talitintit, sehän on ihan valtava jo! 3,5 viikkoa vielä laskettuun aikaan ja koira on jo nyt kuin rantapallon niellyt... Joten voimme täten vahvistaa että;

MEILLE ON TULOSSA PENTUJA!! 

40 vrk

Pentuja odotetaan syntyväksi viikolla 33, 65 vrk toisesta astutuksesta on 16.8.2013 mutta vatsan koosta päätellen pennut voivat kyllä syntyä aikaisemminkin. Odotettavissa on kolmivärisiä eli tricolour-pentuja.

Pentueen isä on FI MVA Agria Cinzano ja emä on FI MVA Vielfrass Valentine. Luonteeltaan molemmat vanhemmat ovat iloisia ja kilttejä kettuterrierejä, sain ainutlaatuisen mahdollisuuden viettää pentueen isän kanssa aikaa muutaman vuorokauden astutusreissun yhteydessä ja ihastuin koiraan aivan totaalisesti! Nirppu on myös ihanaluonteinen, kiltti touhottaja joka on hoitanut aiemmat pentueensa hienosti :) Tästä pääset katsomaan pentueen sukutauluun.

Tämä on uroksen toinen pentue, ekassa pentueessa syntyi kahdeksan pentua joista seitsemän jäi henkiin. Nirppu on tehnyt kaksi pentuetta aiemmin Kennel Foxrodille, ensimmäisellä kerralla viisi ja toisella kerralla neljä pentua. Nirppua ei ole ultrattu mutta varmuudella voin kyllä sanoa että on siellä enemmän kuin kolme pentua tulossa! Veera oli tuon kokoinen viime kesänä ehkä vuorokausilla 55 eli kyllä siellä varmasti enemmän pentuja on.

Pennuille etsitään aktiviisia ja harrastavia koteja, otan alustavia varauksia vastaan. Myös osaomistus/sijoitus mahdollisuus. Vastaan mielelläni lisäkysymyksiin koskien tulevaa pentuetta :) Parhaiten minut tavoitat joko puhelimitse +358 4096 26841 tai sähköpostitse emmi.lehtinen@ktf.fi.

Voiko kasvattaja-täti olla onnellisempi? Ei voi! Pentukuume, mikä ihana syy olla onnellinen :)

Loppuun vielä vähän fiilistelykuvia tulevan pentueen vanhemmista sekä niiden jälkeläisistä aiemmista pentueista, kuvat on ottanut Texterri / Johanna Sjöberg / Hanna Palomäki!

Pentueen isä FI MVA Agria Cinzano

Pentueen isä FI MVA Agria Cinzano

Pentueen emä FI MVA Vielfrass Valentine

Nirpun 2. pentueen pentu, Foxrod Creme De La Creme, tämä oli mun suosikki tästä pentueesta :)

Nirpun 2. pentueen pentu, Foxrod Chocolate Bunny

Agria Cinzanon pentu Wolfheart Lost And Found


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti