torstai 4. heinäkuuta 2013

#121 Mökkiviikko Pohjaslahdella

Mökkiviikko Pohjaslahden kauniissa maisemissa alkaa olla viimeisimmillään, kun huomenna aikaisin aamulla startataan autot kohti Jämsää ja kettuterrieri-erkkaria. Tässä välissä olisikin siis oikea hetki jakaa kuvia ja fiiliksiä vielä kun olen täällä paikan päällä niitä kertomassa :)

Viikko on sujunut koirien kanssa paljon lenkkeillen, uiden ja nauttien luonnosta ja rauhasta ja hiljaisuudesta (jos omien koirien haukkumista ei lasketa). Kuultiinpahan tuossa tänään että meidän mökin vieressä oli nähty karhu kolme viikkoa sitten - hyvä se on tässä kohtaa tietää kun ollaan jo kaikki metsät ja heinikot koluttu. Onneksi ei tullut mesikämmen vastaan, olisi siinä ollut "karhukoetta" kerrakseen sekä koirille että emännille!

Eilen käväistiin pikaisesti Tuurin kyläkaupassa ihmettelemässä kauppias Keskisen valtakuntaa. Ja aikas hienoahan siellä oli, tosin hinnoitteluun olin hieman pettynyt koska olin jotenkin ajatellut siellä olevan halvempaa. Tuli sieltä kuitenkin ostettua koirille luita, itselle feikkicrocsit ja vähän tuliaisiakin kotiinvietäväksi. Kierrettiin pikaisesti ruokakaupan puoli ja ostettiin vielä viimeisiä ruokaostoksia. Tuonne tavarakauppa-puolelle haluan kyllä uudestaan joskus, nyt tuntui että tuli vain nopeasti silmäiltyä kaikkea muttei ehtinyt oikein perehtymään jokaiseen hyllyväliin kunnolla :)

Tänään päivä on kulunut koiria trimmatessa sekä pakatessa. Veera ja Lara pääsivät molemmat karvoistaan vaikka huomenna kehään omista koiristani meneekin vain Lara. Lara on valeraskautensa myötä pudottanut kaikki karvansa ja on kyllä niin kalju että harmittaa! :/ No mutta erkkariin mennään pitämään vain hauskaa, tavoitteita ei ole kuin se että saadaan Johannan kasvattajaryhmä esitettyä eli kaikille kasvateille ainakin EH! Lara osallistuu oman luokkansa lisäksi siis Foxrod-kasvattajaryhmään sekä Nils-isän jälkeläisluokka-ryhmään. Erkkarin jälkeen alkaakin sitten pitkä kolmen tunnin ajomatka kotiin.

Näytelmät jatkuvat Laran osalta heti sunnuntaina Honkajoen ryhmänäyttelyn merkeissä. Seuraavana viikonloppuna olisi luvassa Hyvinkään KR näyttely ja sitten vedetäänkin hetki happea kunnes sitten seuraavaksi vuorossa on Turku KR elokuun alussa.

Mukavaa viikonlopun alkua kaikille lukijoille!

Viimeisenä muttei vähimpänä - mökkikuvia olkaa hyvät! :) Pakko muuten sanoa, etten muista koska olisin viimeksi ottanut omista koirista näin paljon kuvia! Yli 1000 kuvaa tuli napsittua ja tosiaan lähinnä koirista, hupsis ;)

Sorsaperhe aamu-uinnilla

Tässä näkyy molemmat vanhemmat ja pesue

Veera odottaa lupaa saada mennä uimaan :)

Tönötystä kivellä alá Veera

Rannassa hillumista

Veera aamu-uinnilla


Veeran laituri-pose

'Tylsää!'








Kivellä pönötystä alá Lara

Lara tuijottaa näissä kuvissa aaltoja, koska hän on aaltojen metsästäjä!

Nää ilmeet on aika huvittavia mutta siis aallot liplattelee Laran mielestä liian ihanasti...



Tytöt päikkäreillä kylki kyljessä :)


Kaunis Lara ja taustalla näkyy mökin ihania kukkia joita on paljon!


2 kommenttia:

  1. Siis eihän noin suloisia olentoja ookkaan ! Ihania :> tahtoo tommosen ...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Nää on kyllä ihan mun lempparikaksikko, maailman kilteimmät ja ihanimmat tytöt :)

      Poista