tiistai 2. heinäkuuta 2013

#120 Lomalla viimeinkin...

...voin tulla kipeeksi! Näinhän se meni, että Emmi teki legendaariset ja vuosituhannen flunssa iski mökkireissua edeltävänä iltana. No ei sen ole annettu pahemmin haitata, vaikka vähän on kuumetta pukannut ja nenä meinaa tippua jatkuvasti matkan varrelle. Täällä ollaan - Pohjaslahden kauniissa maisemissa! Tarkempaa sijaintikertomusta en osaa teille antaa kuin että ilmeisesti paikka kuuluu Mänttä-Vilppulan kaupunkiin (?) ja että korvessa ollaan, eli ihan täydellistä meille :)

Nämä kaksi ensimmäistä mökkipäivää on mennyt pitkälti rentoutuessa ja nukkuessa - univelat on taas hetkeksi kuitattu tämän viikon jälkeen! Koirat ovat tuntuneet viihtyvän ja ne onkin käynyt uimassa joka päivä. Pitkiä lenkkejä ollaan tehty kun täällä on aivan ihanat metsäiset tiet joita pitkin kulkea. Eilen keli oli puolipilvinen noin 18 astetta, yöllä oli kova ukkonen ja aamulla satoi mutta iltapäivää kohti keli taas selkeni samanlaiseksi kuin eilenkin.

Huomenna lähdetään porukalla käymään Tuurin kyläkaupassa ja koirat saavat jäädä mökille huilimaan. Torstaina muu porukka lähtee Tampereen suuntaan ja minä jään lauman kanssa mökille, tarkoitus olisi trimmata koiria perjantain erkkaria varten.

Täytyy loppuun vielä todeta että kyllä tämä maalaistyttö niin nauttii kun pääsee pois kaupungin hälinästä keskelle ei mitään. Tänään kun kävin lenkillä pysähdyin rannalle ja istuin alas kivelle nauttimaan hiljaisuudesta. Laineet liplatteli tasaisesti, lokki kiljui kauempana, mutta muuten aivan hiljaista. Kyllä taas tietää mihin kuuluu :)

Loppuun vielä kuvia mitä on mökillä tullut räpsittyä niin kameralla kuin kännykälläkin:

Lara kahlailee järvellä :)

Tytöt olis halunnut heti tietysti uimaan!

Aika komea Frank 8kk ;)

Nappisilmä.


Paras saunavahti! :)

Mökillä on sitten rankkaa t. Lara ja Veera :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti