lauantai 27. huhtikuuta 2013

#106 Maaseudun rauhaa

Edelleen netti takkuilee kotona, ensi viikolla on pakko ottaa itseäni niskasta kiinni ja soittaa DNA:lle ja selvittää miksei netti toimi. Nyt kuitenkin luvassa kuulumispostausta kun netti toimii täällä korvessa paremmin kuin kaupungissa heh ;)

Tultiin tänään koirien kanssa Kojonkulmalle maaseudun rauhaan ja tarkoitus olisi viihtyä täällä vapun yli. Ensi viikolla on luvassa mukavan kevyt työviikko - vain kolme päivää töitä! Itselläni olisi kyllä paljon koulujuttuja tehtävänä mutta jotenkin nyt on motivaation puutetta niiden suhteen. Mieluummin lähden ulos ja luontoon kuin istun kotona nokka kiinni tietokoneessa, sitä saa tehdä töissäkin jo ihan tarpeeksi...

Mutta koirat ovat nauttineet kun pääsivät maalle juoksemaan vapaana ja tarhaan! Meidän tarhat ovat sulaneet ja kiitos laatoituksen myös kuivuneet, joten kyllä nyt kelpaa koirien tarhata. Tänäänkin koirat taisivat olla kaikkiaan neljä tuntia tarhassa, välillä ne riehuivat, välillä juoksivat kilpaa ympäriinsä ja välillä ne makailivat auringossa ja nautiskelivat olostaan. Ja tietysti jokaisesta liikkeestä pihalla ne ilmoittaa hyvin äänekkäästi myöskin ;)

Veeran kanssa ollaan tänään seikkailtu metsässä ja juoksulenkillä. Musta on kuoriutunut sellainen samoilija ettei toista olekaan. Metsässä on jotenkin niin ihanan rauhallista ja näin keväisin on ihanaa seurata kun kaikki rupeaa pikku hiljaa viheriöimään ja kuulla lintujen laulavan. Metsässä tuoksui ihan kesä, joten täytyy se uskoa, kyllä kesä on kohta täällä! Ja mitä nopeammin kesä tulee, sen nopeammin syksy ja talvi saapuvat joten kesä, saat tulla jo kiitos!! :)



Tuli otettua "vähän" (käytännössä katsottuna yli 400...) kuvia Veerasta ja muutama kuva luonnostakin. Vielä kuitenkin kaikki on kovin harmaata/ruskeaa mutta pari viikkoa kun mennään eteenpäin on kaikki paikat jo vihreinä!



PS. Kahden viikon päästä meidän jenkkirakkaus on jo kotona! Lähiaikoina luvassa yksityiskohtaisempaa postausta siitä millainen "ihme" meille saapuu.

PPS. 100 tykkääjän raja meni viikolla rikki mutta lisää tykkääjiä kaivataan Kennel Emmetfoxin FB-sivuille. Käy tykkäilemässä sivusta täällä!







2 kommenttia:

  1. ää miten ihania koiria ♥! Mulla on itelläki ollut kettuterrieri (: tää on ihana blogi, ilahdun aina ku nään että sulta tullut uus postaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiva kuulla että blogia lukee muutkin kuin minä! :) kettuterrierit on ihania koiria, siksipä minullakin niitä on ja niitä kasvatan! :)

      Poista