perjantai 12. huhtikuuta 2013

#103 Vierailulla Jokioisilla

(Psst. Käykäähän nyt rohkeasti esittämässä erikoispostauksen aiheita tänne!)

Eilen kävin pitkästä aikaa moikkaamassa kasvattiani joka asuu Jokioisilla. "Zaraksi" ristitty tyttönen oli kasvanut ihan hurjasti ja luonteeltaan juuri niin iloinen ja reipas kuin kettuterrierinalun kuuluukin olla :) "Zara" on oikealta nimeltään siis Emmetfox Snow White ja on viime syksynä syntyneestä pentueesta, eli Veeran muksuja. Zaran omistaa Eva Salminen.

Mulla oli mukana molemmat koirat ja otinkin Veeran mukaan sisälle heidän kotiinsa. Veera ja Zara tulivat ihan hyvin toimeen, mitä nyt Veeran piti pahaiselle kakaralle näyttää kaapin paikka. Yhteiskuvauksista ei tullut oikeastaan yhtään mitään kun neitoset päättivät hieman mittelöidä juuri siihen väliin kumpi on pomo, joten jätettiin ne suosiolla myöhemmäksi kuvattavaksi. Pihalla autossa odotti kiltisti Zaran veli Simo, joka pääsi myös hihnassa moikkaamaan Zaraa. Zara tuntui olevan kovin onnellinen verisukulaistensa tapaamisesta ja kun pakkasin koiria takaisin autoon neitonen oli sitä mieltä että älkää nyt vielä lähtekö leikitään vielä hetki :)

Täytyy kyllä todeta, etten ole varmasti ikinä nähnyt niin karvaista sileäkarvaista kettuterrieriä kuin mitä Zara oli! Sillä on aivan mahtava turkki, tosi tiheä ja koska koira ei ole vielä ihan aikuisen koiran turkissaan se on melko pehmeä. Kampakaan ei meinannut paikoitellen mennä läpi turkista! Trimmasin Zaran tänään ensimmäistä kertaa sitten sen jälkeen kun se muutti meiltä uuteen kotiinsa marraskuussa, joten se oli koko talven saanut kasvatella karvojaan rauhassa. Trimmaustulos nyt ei ehkä kaikista kaunein ollut, nimittäin niin karvaisen koiran trimmaus on todella haastavaa näin vasta-alkajalle! Zara seisoi hienosti paikallaan ja antoi nätisti vetää koneellakin vaikeista paikoista. Hienoluonteinen neito kyseessä siis!

Sovittiin omistajan kanssa että Zara tulee kuukauden päästä meille yhdeksi päiväksi kyläilemään omistajan työpäivän ajaksi jotta saan viimeisteltyä trimmin rauhassa silloin. Ja Zara pääsee leikkimään rakkaiden sukulaistensa kanssa sydämensä kyllyydestä :) Lisäksi suunniteltiin että saisin ottaa Zaran kesällä johonkin näyttelyyn mukaan, mikä on todella kiva juttu! Zara vaikuttaa ihan lupaavalta koiralta, joten ehdottomasti sitä kannattaa jossain näyttää.

Kiitos perhe Salminen että sain tulla vierailulle ja ennenkaikkea suuri kiitos että olette pitäneet Zarasta huolta. Zarasta näkee että sitä on rakastettu mutta myös annettu sääntöjä ja rajoja! Tällaisia kasvatinomistajia toivon löytäväni jatkossakin tuleville pennuilleni :)

Loppuun vielä kuvia eiliseltä.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti