sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

#104 Pennusta aikuiseksi - koirien kehitystä kuvina!

Ajattelin toteuttaa tällaisen postauksen vielä ennen varsinaista erikoispostausta. Olen viime aikoina katsellut paljon vanhoja valokuvia. Jotenkin aina, kun minulla on pentu täällä kasvamassa, minulla tulee siinä puolen vuoden tietämillä epäusko siitä kasvaako niistä ollenkaan koiran näköisiä kun ne ovat pelkkää jalkaa ja nahkaa. Laran kanssa varsinkin tuli tirauteltua monia kyyneliä ja loppujen lopuksi siitä tuli tosi upea.

Ajattelin siis toteuttaa kuvapostauksen pennusta aikuiseksi kuvina Veerasta ja Larasta. Kuvat ovat siis rakennekuvia josta näkee hyvin miten koirat alkavat pentuna kasvamaan ja venymään joka suuntaan ja kas kummaa yhtäkkiä ne ovatkin taas jo ihan mallikelpoisen kettuterrierin näköisiä vaikka välillä ne näyttivätkin kasalta luita ja nahkaa ;)

EE LV jMVA Who Cares About Arwen, syntynyt 17.5.2010

Veera 6 vkoa, kuvan ottanut Sari Kares

Veera 8 vkoa

Veera 10 vkoa

Veera 14 vkoa

Veera 16 vkoa

Veera vajaa 5kk

Veera 7kk

Veera 8kk

Veera 11kk (ompas se ollut paksussa kunnossa!!)

Veera 1 vuotta!

Veera 1v 3kk

Foxrod Hate It Or Love It, syntynyt 3.9.2011

Lara 5 vkoa
Lara 9 vkoa
Lara 5kk
Lara 9kk, jestas mikä kuikelo!! :D
Lara 1v 1kk
Lara 1v 7kk

Larasta ei olla vielä saatu sitä "täydellistä" otosta - tämä koira on ehdottomasti paremman näköinen livenä kuin valokuvissa! Mutta tosiaan antaa kyllä paljon toivoa Simon suhteen kun katselee esim noita Laran kasvuvaihe-kuvia, se on ollut välillä niin järkky! Ja nyt se on niin kaunis koira, kauniimpaa saa hetken etsiä :)

1 kommentti: