sunnuntai 21. lokakuuta 2012

#38 Mukava näyttelypäivä Turussa takana

Tänään oli pitkästä aikaa näyttelypäivä, ja suuntasimmekin heti aamusta näyttelypaikalle Turun Messukeskukseen Laran kanssa. Kehä alkoi heti 10.00 ja tuomarina rodussamme oli Fred Peddie Kanadasta. Sileitä oli ilmoitettu näyttelyyn 15, joista 9 narttuja. Junnunarttuja oli yhteensä kaksi, yllättävän vähän kun esimerkiksi Tampereella junnunarttuja oli viisi.

Lara oli hieman levoton ennen kehää, kuten yleensä, mutta kun se saa hetken hötkyillä ylimääräiset energiat hyppimällä ja riehumalla se rauhoittuu ja alkaa esiintymään. Yksilöarvostelu ei kuitenkaan tänään sujunut ihan yhtä hyvin kuin olisin toivonut, Lara oli rauhaton eikä olisi antanut minun asetella itseään niin hyvin kuin esimerkiksi Tampereella. Mutta kuten ihmisilläkin on koirillakin hyviä ja huonoja päiviä :) Lara sai kuitenkin ERInomaisen joten jäimme sitten kilpailuluokkaa odottamaan.

Toinen junnunarttu ei päässyt kilpailuluokkaan saaden H:n, joten voitimme automaattisesti juniorinartut. Lisäksi tuomari antoi meille SA:n. Tuomari piti ihan suht tiukkaa linjaa, ei ollut mikään ERI saatika SA automaatti, muutama valiokin jäi SA:ta vaille joten olin supertyytyväinen Laran SA:ahan! Lopulta paras narttu kehässä Lara sijoittu neljänneksi häviten valionartulle ja kahdelle avoimen luokan nartulle, ei huonosti siis ollenkaan!

Lopuksi esitimme vielä Kennel Foxrodin kasvattajaryhmän, joka sai huippuhyvän arvostelun ja palkittiin kunniapalkinnolla ja se oli vielä rotunsa paras kasvattajaryhmä! Onnea Johanna!! Jäimme odottamaan siis ryhmäkehää, jossa kävimme pyörähtämässä. Lara esiintyi siellä upeasti, jos joku siinä on aina hyvää on sen liikkuminen - se liikkuu luonnostaan niin upeasti ylämäkeen että sitä on aina ilo katsella. :)

Ryhmäkehiä odotellessa tuli tavattua tuttuja, shoppailtua pennuille ja vähän isommillekin koirille tavaroita ja syötyä ja vietettyä aikaa rakkaiden ystävien seurassa. Harmittavasti olin jo aamusta kovin kuumeisen oloinen, ja nyt näyttelypäivän jälkeen joka paikkaa kolottaa. Eli ei kun buranaa nassuun ja peiton alle unille. :)

Tässä vielä Laran arvostelu karkeasti suomennettuna: "Hyvä koko, oikeat mittasuhteet. Miellyttävä pää, voisi olla hieman kapeampi takakallo. Hyvä kaulan pituus. Vankka, kiinteä etuosa ja hyvä luusto. Tasokas ylälinja. Hyvä rinnan syvyys. Miellyttävät takakulmaukset. Liikkuu hyvin tänään."

Rakas ystäväni Saara oli kanssani näyttelyissä ja ottamassa kuvia Larasta ja muista "Foxroddilaisista" joten kuvia on luvassa lähipäivinä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti