lauantai 13. lokakuuta 2012

#34 Vieraita kylässä

Meillä on tällä viikolla käynyt paljon vieraita katsomassa pentuja. Eilen ystäviäni tuli meille juhlimaan syntymäpäiviäni, syötiin hyvin ja saatiin pitkästä aikaa jutella kunnolla kuulumisia ja muuta. Tottakai tytöt halusivat katsoa pentujakin ja pennut nauttivat huomiosta. Aikamoisia sylivauvoja ovat kyllä kaikki :)

Kaksi valkoista mustapäätä ;)

Yksi kenen sydämen pennut ovat jo vienyt on meidän äiti. Se jaksaisi ihmetellä pentuja tuntitolkulla täällä, melkein joutuu sanomaan että eikös sun tarvis mennä kotiinkin sitten taas välillä... :) Äiti adoptoisi kaikki pennut kuulemma Kojonkulmalle, mutta eiköhän nämä pistetä kaikki maailmalle kunhan hyvät kodit vaan löytyy :)

Äiti Simo sylissään :)

Kiinteä ruoka on alkanut pennuille maistumaan, tänäänkin söivät kupin tyhjäksi. Veera kyllä imettää mielellään pentuja vielä, mutta pian kun niille alkaa hampaat puhkeamaan voi olla toinen ääni kellossa. Nyt jo tuntuu kun ikeniä kokeilee että hampaat on tulossa.

Ensimmäinen kiinteä ateria ruokakupista :)

Lara lähti taas Kojonkulmalle viettämään maalaistytön elämää. Täällä on nyt niin kovin ahdasta pentujen kanssa niin parempi että Lara saa olla mahdollisimman paljon maalla jossa on paljon tilaa riehua ja purkaa energiaansa. Lisäksi se saa taas lihotuskuurin, se tarvii edelleen lisää massaa runkoonsa.

<3

Pennuille on nyt sitten varattu pentutarkastus ja sirutusaika. Tämän kuun viimeinen päivä mennään meidän vakieläinlääkärille, Oili Ala-Kukulle, joka on aikoinaan siruttanut myös Veeran ja tehnyt Veeralle pentutarkastuksen sekä hoitanut koiriani vuosikausia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti