torstai 11. lokakuuta 2012

#33 Ensimmäiset seisotuskuvat pennuista ja muita kuulumisia

Aika kuluu kyllä ihan liian nopeasti, pennut täyttivät eilen jo kolme viikkoa ja ovat niin reippaita ja isoja kettuterrierin alkuja. Nyt on kaikilla silmät ja korvat täysin auki ja liikkuminenkin alkaa muistuttamaan jo kävelyä. Veera-äiti hoitaa pentujaan kyllä niin kadehdittavan hyvin. Päivät se nukkuu pentujen kanssa kun olen töissä, iltapäivisin se käy vain ruokkimassa pennut ja illalla sitten taas viettää aikaa pentujen kanssa aitauksessa. En olisi voinut unelmoidakaan, että kaikki menisi näin hyvin Veeran ja pentujen kanssa.

Pennuilla on nyt kaikilla omat kutsumanimet, kun en osannut kutsua heitä vain "pennuiksi". Sleeping Beauty on Hilla tai Hiltsu, olen kutsunut sitä Hillaksi heti toisesta päivästä asti. :) Simba The Lionking on Simba tai Simo, ja Snow White on Lumi. Tietysti uudet omistajat saavat vaihtaa pentujen kutsumanimet jos nykyiset eivät miellytä, mutta näillä nimillä mennään ainakin toistaiseksi.

Pennut ovat saaneet nyt kiinteää ruokaa kerran päivässä maanantaista lähtien, ja se on maistunut hyvin kaikille. Liotettua nappulaa, piimää, viiliä ja jauhelihaa olen heille tarjoillut pentukupista. Vielä kuitenkin äitin maitobaari vie voiton kiinteästä ruoasta. :)

Meillä kävi eilen mieluisia vieraita, kun pentujen isän omistajat Johanna ja Hannu kävivät katsomassa pentuja. Simba on kuulemma aivan isänsä poika, "pikku-Iksu" :) Ja niinhän se on. Johanna kehui pentuja ja varsinkin poika on kuulemma tällä hetkellä "wau" ;) Otettiin vähän seisotuskuviakin pennuista, tosin vielä ei jalat oikein pidä niin hyvin että saataisiin mitään omin jaloin-seisotuskuvia.

Pentukyselyjä on muutama tullut, mutta vielä ei ole yhtään pennunkatsojaa käynyt pentuja katsomassa. Toivon edelleen löytäväni pennuille aktiiviset kodit, ja nartulle etsin sijoituskotia n. 100km säteellä Loimaalta. Pennut luovutetaan aikaisintaan 7-8 viikkoisina uusiin koteihin, joten tässä on reilusti aikaa vielä etsiä pennuille kodit :)

Tässä vielä eilisiä seisotuskuvia pennuista.






Loppuun vielä muutama kuva Larasta, oikealta nimeltään siis Foxrod Hate It Or Love It. Lara on nyt vuoden ja kaksi kuukautta vanha. Johanna trimmasi Laran Turun Näyttelyyn, joka on ensi viikon sunnuntaina. Johanna kehui että Lara on saanut lihasta ja massaa etuosaansa, nyt täytyy vaan saada vielä lisää massaa kroppaan ja takaosaan :) Mutta hyvillä mielin lähdetään näyttelyyn, päästään ehkä esittämään kasvattajaryhmääkin mikä on huippukivaa!

Iso kiitos Johannalle & Hannulle, kun viitsitte ajella Loimaalle katsomaan pentuja ja erityiskiitos Johannalle pentujen sekä Laran handlauksesta + Laran trimmaamisesta! <3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti