sunnuntai 26. toukokuuta 2013

#113 Rauman näytelmät

Eilen oli pitkä päivä kun aamusta seitsemän aikoihin starttasin auton kohti Raumaa kera kolmen kettuterrierin. Mukana matkassa oli Simo, Emmetfox Simba The Lionking, Frank sekä Laran veli Ville, oikealta nimeltään Foxrod Hurricane. Matka alkoi hieman takkuillen kun GPS-laitteeni päätti sanoa itsensä irti ja totesin että nyt on selvittävä näyttelypaikalle omin avuin, mutta kiitos Johannan karttapalvelun ja hyvien opasteiden selvisin hyvissä ajoin Raumalle. Pystyttelin teltan, kokosin häkit ja roudasin koirat ja tavarat teltalle jonka jälkeen olikin aika jo mennä Simon kanssa kehään.

Pentuluokka oli siirtynyt eri tuomarin arvosteltavaksi kuin aikuiset koirat, joten meillä oli tuomarina Maija Mäkinen. Simo oli ainoa sileäkarvainen kettuterrieripentu, mutta kehää seuraillessani totesin että KP ei ole tältä tuomarilta mikään itsestäänselvyys, ei nimittäin sitä ihan joka pennulle jakanut ketä ennen Simoa kehässä kävi! Simo esiintyi kehässä todella hienosti, harmi kun ei saatu siitä kuvia mutta Simo jopa malttoi kävellä hienosti kaula kaarella muutaman askeleen ja muutenkin käyttäytyi hienosti kehässä. Seisoi sekä pöydällä että maassa tosi hienosti.

Ja niin siinä kävi että Simo sen KP:n sai ja nappasi samalla ROP-pentu-palkinnon! Simo sai isot ruusukkeet ja pokaalin, kyllä nyt pikkumiehen kelpaa :) Simo jaksoi hienosti koko näyttelypäivän ja muutenkin käyttäytyi näyttelypaikalla järkevästi, kyllä näitä Veeran lapsia kehtaa maailmalle viedä!

Tässä vielä Simon arvostelu: "8kk. Reipas maskuliininen pentu jolla hyvä ylälinja. Komea urosmainen pää. Kauniit silmät. Hyvä purenta. Hieman kevyet korvat. Hyvä kaula ja säkä, tiivis runko. Niukat tasapainoiset kulmaukset, hyvä luusto ja käpälät. Liikkuu rodunomaisesti mutta askel saisi olla pidempi. Oikein kiinnittynyt ohut ja hieman iloinen häntä. Hyvä temperamentti. Esiintyy ja esitetään hyvin."

Iltapäivällä auttelin Johannaa kehässä, handlasin paras narttu kehässä "Huldan" PN2:seksi sekä rotunsa parhaan kehässä "Severin" ROP:iksi! Kasvattajaryhmässä handlasin rotukehässä "Severin" ja ryhmäkehässä Villen. Onnea Johannalle upeast menestyksestä näyttelyissä, Team Foxrod nappasi ROP, VSP, PN2 sekä ROP-kasvattaja-tittelit joten ei huono päivä ollenkaan!


2 kommenttia:

  1. Eli ihan hyvät niistä Simon korvista tuli, et kyl herraa kelpaa esitellä ;) ja kun on vielä iloinen häntäkin :) (tiedän, ei ole hyvä näyttelyperuste vai? :D En tiä oikeesti ;) )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ihan siedettävät ne korvat on, voisi olla paaaljon paremmat mutta näillä mennään :) Iloinen häntä tarkoittaa näyttelykielessä selän päälle kääntyvää häntää eli ei hyvä juttu.

      Poista