maanantai 6. toukokuuta 2013

#110 Tampere KV

Eilen piipahdettiin koirien kanssa Tampereen KV-näyttelyssä. Mukana oli siskokset "Lara" (Foxrod Hate It Or Love It) ja "Helmi" (Foxrod Hello Kitty). Tuomarina kehässä oli Tarmo Viirtelä. Kehä oli mukavasti vasta iltapäivällä joten puolen päivän aikoihin lähdettiin ajelemaan Tampereelle päin ja perillä oltiin ajoissa.

Katseltiin rauhassa kehiä ja otettiin tytöt hieman riehumaan ennen kehän alkua. Huomasin jo ennen kehään menoa että unohdin antaa Laralle aamulla ruokaa ja se kostautui kehässä. Lara oli aivan vetelä, sitä sai kiskoa perässä ja mistään ei oikeastaan tullut yhtään mitään :D Lara olisi halunnut vaan imuroida matoista kaikki mahdolliset tippuneet namit joten liikkeet jäivät tänään todella surkeiksi. Pöydällä seisoi hienosti kuten aina. Mutta tästä ei ole syyttäminen koiraa vaan omistajaa, ensi kerralla muistan varmasti ruokkia koiran ennen lähtöä!

Tuloksena puhdas ERI ja luokassa 2. sija. SA:ta ei herunut, ilmeisesti juurikin noiden liikkeiden takia mutta ERIkin oli lottovoitto tässä tapauksessa :)

Laran sisko Helmi oli hienosti PN3 VASERT VACACIB. Onnea Johannalle! :)

Kiitos kuvasta Hanna P.! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti