maanantai 4. maaliskuuta 2013

#90 Soijaa pukkaa!

Tai ei ehkä kuitenkaan soijaa, nimittäin ulkona oli aamulla lähes 20 astetta pakkasta ja edelleen sää on kirpeä ja pakkanen paukkuu. Mutta kiirettä pitää, ja siitä syystä muutama hikikarpalo on otsalle muodostunut. Suurin syy kiireisiin johtuu siitä, että löysin viime viikolla itseni taas hevosen selästä ja se oli menoa sitten taas :D ...

heh meidän äidin mielestä mun pitäis keskittyä ihan johonkin muuhun kuin hevosiin :D

Tämä tietysti tarkoittaa taas hieman muutoksia meidän arkipäiviin koirien kanssa. Koirat joutuvat olemaan hieman enemmän yksinään kun minä käyn tallilla hoitamassa ja liikuttamassa "Woodyn", mutta olen koirille (ja itselleni) luvannut että en ihan seitsemänä päivänä siellä käy ja lupasin ottaa koiriakin tallille mukaan jos tallinomistajalle vaan sopii. Siellä pyörii tallin omistajan koira + hevosenomistajien koiria joten luulen että munkin terrieri(t) mukaan mahtuu :) Oon niin onnellinen, kyllä heppatytöllä täytyy aina joku poni olla! Mutta tämä blogi tulee jatkossakin olemaan pelkkä koirablogi, välillä voin jotain hevosfiilistely-juttuja laittaa mutta pääsääntöisesti keskitytään koiriin.

Koirien kanssa ei oikeastaan mitään ihmeellistä ole tapahtunut. Lara on nyt ollut Kojonkulmalla ja tuntuu viihtyvän siellä (paremmin kuin kotona) joten voi olla että Lara siirtyykin nyt "virallisesti kirjoille maalle" :) Turhaan sitä on täällä kaupungissa ruveta pitämään kun koira on selkeästi onnellisempi ja rauhallisempi kun pääsee säännöllisesti juoksemaan pihalle vapaana ja äidillä on aikaa sille enemmän kuin mulla. Simo ja Veerakin vaikuttavat tyytyväisiltä kaupungissa, vaikka yksi puuttuu laumasta. Lara tosin tulee ensi viikolla meille hoitoon reiluksi viikoksi, kun mun vanhemmat lähtee Teneriffalle lomailemaan (ja mä oon kade!).

Viikonloppuna koirat vietti aikaa Kojonkulmalla kun minä olin tupareissa hyvän ystäväni luona Salossa. Oli hauska ilta ja mukava nähdä vanhoja ystäviä pitkästä aikaa. Koirilla oli mennyt äidin kanssa hyvin, mitä nyt yöllä koirat olivat olleet vähän levottomia. Sunnuntaina kun herättiin olikin maa taas valkeana lunta ja pakkasta reippaasti yli viiden. Jäätävä viima teki kelistä kyllä tosi kylmän, koirat eivät selvästikään halunneet viettää ylimääräisiä sekuntteja pihalla. Jäätiin koirien kanssa vielä yhdeksi yöksi Kojonkulmalle ja illalla käytiin Simon kanssa saunomassa. Simo on ensimmäinen kettuterrierini joka suoranaisesti nauttii saunomisesta. Se kellahtaa heti kyljelleen ylimmälle lauteelle eikä poistu sieltä kuin kantamalla pihalle. Kyllä tytötkin tykkää saunoa mutta eivät näin suoranaisesti siellä rentoudu ja usein pyytävät ulos muutaman minuutin jälkeen.

Tenttiin lukua kera parhauden <3

Hilla-neidistä sain eilen ihanan kuvan Facebookin kautta, hän nauttii myös maalla vapaudesta ja ystäviensä kanssa leikkimisestä. Kuvassa oleva ruskea terrieri ei ole kettuterrieri vaikka erehdyttävästi siltä näyttääkin, se on jackrusselinterrieri ja Hillan kamu :) Ilmeisesti "kynsivammakin" alkaa olemaan jo parempaan päin.

Kuvan on ottanut Stiina Lerkki

Viime viikolla kuvailtiin Stiinan kanssa taas pentuja, on mukavaa kun olen saanut niin paljon eri kasvuvaiheista kuvia pennuista (kiitos siitä Stiinalle <3). Jälkeenpäin on mukava vertailla miten pennut ovat kasvaneet ja kehittyneet ja tietysti nyt tällä hetkellä näkee missä mennään. Simo on selvästi Hillaa kookkaampi ja vahvempi, sillä on tooodella isot jalat ja tassut joten luulen että siitä tulee melkoinen möhkäle isona. Luustoa ja vankkuutta ei siis ainakaan puutu. Hilla-neiti tulee hiljaa perässä mukana, se on kyllä todella pieni ikäisekseen! Hillasta ei ainakaan hirveän korkea isona tule, mutta toisaalta sillä on valitettavasti melko samantyyppinen luusto kuin äidilläänkin eli vahvuutta olisin toivonut siihen hieman enemmän.




Viime viikolla soittelin myös Zaran, oikealta nimeltään siis Emmetfox Snow White, omistajan Evan kanssa. Lupasin jossain kohtaa mennä käymään katsomassa heitä ja otan kyllä kameran myös mukaan, jotta saadaan vähän tuoretta kuvaa Zarasta! Perheellä on muuten mennyt todella hienosti sen kanssa, ja Zara vaikuttaa mukavaluonteiselta ja kiltiltä neitoselta. Olen kasvattajana edelleen superonnellinen että löysin sille niin ihanan kodin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti