torstai 14. maaliskuuta 2013

#93 Voihan polvi.

Mulla on viime päivinä ollut taas huonoa tuuria matkassa. Sunnuntaina lähdin kävellen Loimaan liikuntahallille seuraamaan Hurrikaani-Sampo ottelua. Ottelun päätyttyä (onneksi sentään Hurrikaanin hyväksi 3-1!) levisin kirjaimellisesti jäiselle pihalle ja loukkasin polveni. Kyllä muuten hieman pistää ihmettelemään nykyihmisten asennetta, kaaduttuani tavarani levisivät pitkin pihoja ja ohitseni käveli kymmeniä ihmisiä - KUKAAN ei vaivautunut auttamaan minua tai tavaroitani ylös, eikä edes kysynyt sattuiko. En tajua mikä ihmisiä oikein vaivaa?! Minä en edes kehtaisi kävellä ohi auttamatta jos näkee että joku kaatuu jäiselle pihalle!

No ei siinä mitään, huomasin heti että uudet farkkuni menivät rikki ja nilkutin sitten kiukkuisena kotiin. Kotona kun laitoin valot päälle huomasin että koko polvi oli veressä ja siihen koski ihan tolkuttoman paljon. Koirat meni ihan hämilleen kun ne haistoi tietysti veren mutta ihmetteli miksi se niiden äipästä tulee. Onneksi mun isoäiti on ollut terveyskeskuksessa töissä, se osaa tosi hyvin sitoa haavoja joten hurautin autolla heille ja nyt ollaan mamman kanssa polvea hoidettu. Haavat ovatkin jo hyvässä mallissa, mutta huolestuttavampi on edelleen tosi turvonnut polvi ja venähdys jonka ansiosta ei polvea pysty taivuttelemaan. Kiitos tämän episodin en ole päässyt koko viikkona tallille ja katsotaan miten lähtee polvi paranemaan, pääsenkö ensi viikollakaan :(

verta tuli ihan kiitettävästi...

Rakas pikkusiskoni on huolehtinut koirista koska niiden lenkittäminen tämän polven kanssa on ollut ihan mahdotonta. Jenna on käynyt ahkerasti lenkittämässä koirat joka päivä. En tiedä luetko Jenna mun blogia mutta jos luet niin tiedä et olet korvaamaton, love u! <3

Vanha kuva Jennasta ja koirista! Kuvassa Veera on pentu joten tämä on otettu 2010 alkusyksystä :)

Tänään meidän lauma kasvaa vielä hetkellisesti yhdellä koiralla, kun Hilla tulee meille yökylään. Olemme sopineet sen sijoitusperheen kanssa että Hilla saa tulla meille aina kun hoitoa vaan tarvitsee, niin se tottuu olemaan meillä. Jos sen joskus astutan niin sillä on turvallinen olo tulla meille synnyttämään kun paikka on sille entuudestaan tuttu :)

Tänään varmistui yksi kiva näyttelyreissu ulkomaille, jonne lähdetään koiralauman kanssa kesäkuun alussa, jee!! Viime ulkomaan reissusta alkaakin olemaan kohta puolitoista vuotta, joten kivaa päästä taas pitkästä aikaa ulkomaille näyttelyihin! Koiriakin on lähdössä kiva lauma mukaan joten odotan kyllä innolla reissua. Syksylle olisi suunnitteilla ainakin toinen reissu vielä. Ongelma on vaan se että noita koiria on liikaa kun kaikki tarvis tuloksia, joten täytyy tehdä joka maahan useampi reissu että kaikki saa tarvittavat tulokset ;) Mun täytyy mennä passikin uusimaan, se on tässä vuoden vaihteessa ehtinyt mennä jo umpeenkin kun ei ole tullut Ruotsia kauemmas matkustettua!

Tämä neiti lähtee ainakin seuraavalle reissulle mukaan! ;)

Tällä viikolla on kaikkea kivaa vielä tiedossa, lauantaina nimittäin otetaan suunnaksi Laitila ja matkalla napataan mukaan vielä serkkutyttö Nea sekä yksi koira lisää ;) Sunnuntaina sitten lähdetään Tampereelle kettuterrieriyhdistyksen Open Showhun! Molempina päivinä olisi tarkoitus pitää kamera visusti mukana joten postauksia on luvassa molemmista päivistä kera kuvien!

Loppuun vielä muutama julkaisematon kuva viime viikonlopun riennoista;






4 kommenttia:

  1. Voi kuinka ihana lauma ja kivan näköistä menoa! Tässä nyt tätä ulkoilun riemua :)

    Sileäkarvaisia kettuterriereitä ei taida paljoa olla, kun en ole juurikaan rotuun törmännyt? Aika ihme juttu, näpsäkän näköisiä ja oloisiahan nuo ovat ja varmaan omiaan jossain agissa ja temppuiluissa. Jos terrierit tuntuisi yhtään omalta niin voisin tuollaista harkita itsellekkin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sileäkarvaisia kettuterrierin pentuja rekisteröidään noin 150 vuodessa joten kyllä määrä aika pieni kuitenkin on. Muut "muotirodut" kuten jackrusselinterrieri ja parsonrusselinterrieri ovat huomattavasti yleisempi näky kaduilla kuin sk kettarit. Olen omien koirieni lisäksi nähnyt yhden sileäkarvaisen kettuterrierin Loimaalla, mutta nyt kun kasvatustoimintaa on toivottavasti täälläkin päin näitä alkaa enemmän näkymään katukuvassa ;)

      Nämä ovat aika näppäriä agikoiria, useampi kymmenen aktiivisesti kilpailevaa koiraa löytyy. TOKOssakin osa toimii hienosti (esim. tuo mun vanhin narttu) ja koiratanssi on myös samaisen koiran kanssa kokeiltu ja oppii kyllä tempun kuin tempun nopeasti! Aktiivinen ja reipas koira kaiken puolin on siis ja moneen lajiin soveltuva :)

      Poista