tiistai 26. maaliskuuta 2013

#97 Hieno kauden päätös!

Veeran kanssa on tullut käytyä metsästysporukan mukana kiertämässä luolilla ja tähän asti ollaan koluttu vain tyhjiä paikkoja yhtä paikkaa lukuunottamatta. Eilen kuitenkin kahden tyhjän paikan jälkeen löydettiin paikka jossa asukit oli vielä kotona ja se oli menoa sitten!

Aluksi Veera oli hieman hämillään, meni kyllä reippaasti luolastoon ja elukoita haukkumaan mutta jonkin ajan kuluttua tuli takaisin maanpinnalle. Ilme koiralla oli kyllä sanoinkuvaamattoman huvittava, se katsoi meitä juuri sellaisella ilmeellä että "noniin, nyt siellä on kaksi pahanhajuista ötökkää, mitä mun pitikään tehdä niille?". Kuitenkin pienen hakemisen jälkeen koira jäi luolaan ja pysyikin siellä siihen asti kunnes kaivettiin se ylös. Veera ajoi supit umpipesään jossa piti niitä paikallaan haukkuen.

Yhteensä koira työskenteli luolassa reilu puoli tuntia (ei katsottu kellosta tarkkaa aikaa) ja saaliiksi saatiin Veeralle kaksi komeaa supikoiraa. Tähän on hyvä päättää tämä kausi ja jäädä odottelemaan ensi talvea! Sekä koira että omistaja passitettiin kuntokuurille jotta ensi talvena matka taittuu keveämmin porukan mukana ;)

Fiilikset oli eilen hyvät, tänään ehkä vielä paremmat, kai se eka kerta on aina kaikista jännittävin meinaan sydän meinasi pari kertaa pysähtyä kun koira parkasi luolassa. Vaikka välillä pinnalle meno kuulosti pahalle koirassa ei ollut naarmun naarmua. Tassunsa se oli onnistunut jossain venähdyttää ja tänään ontuikin sitä reippaasti, mutta eiköhän sekin hetken levossa parane.

Pahoittelut kuvan huonoa laatua, hämärä ehti yllättää eikä mukana ollut kuin puhelin joten sillä mentiin eilen!




1 kommentti: