keskiviikko 20. helmikuuta 2013

#88 Suurperheen arkea

Pahoitteluni että kirjoittaminen on taas venynyt, on ollut hieman hektinen viikonloppu ja alkuviikko neljän koiran kanssa. Lisäksi sairastin jonkun sortin vatsapöpön alkuviikosta ja olo on ollut todella heikko, niin en ole jaksanut blogia ruveta päivittämään. Mutta nyt kuitenkin luvassa vähän kuulumisia miten meidän viikonloppu ja alkuviikko on sujunut.

Perjantaina hain loput koirat kotiin ja täytyy kyllä todeta, että kyllä neljän koiran kanssa on jo vähän tekemistä! Kolmen koiran kanssa vielä pystyy toimimaan yhtä aikaa mutta neljä on jo liikaa, joten aina pitää tehdä kaksi reissua autolta sisälle jne. Sänkykin alkaa olemaan täynnä tuosta koiramäärästä :D Ja sohvakin saisi olla tuuman isompi että minäkin vielä mahtuisin sinne...

Veera on onnellinen kun sai vauvansa kotiin <3

Mutta kaikinpuolin meillä on mennyt tosi kivasti ja kuten aiemmassa postauksessa jo totesinkin, Hilla sujahtaa porukkaan niin että ei sitä sieltä edes huomaa! Hassua on, että mitä vanhemmaksi pennut kasvavat sitä enemmän ne muistuttavat toisiaan. Nuorempana kun oli ihan selkeästi huomattavissa että Hilla on perinyt isänsä naaman, kun taas Simo on täysi kopio äidistään. Nyt ne kuitenkin näyttävät tosi paljon samalta ja esimerkiksi äitini, joka kävi eilen pitämässä seuraa meille ja lenkittämässä koiria, ei erottanut Hillaa ja Simoa! Pari kertaa alkoi oikein naurattaa kun äiti komensi "Simoa", oli pakko vaan todeta että äiti hei se on Hilla... ;)

Eilen kun lopultakin jaksoin nousta sängystä ylös otin Hilla-neidin trimmipöydälle ja neitonen pääsi ylimääräisistä karvoistaan eroon. Ja karvaa siinä taas riittikin! Hilla on selkeästi sisäistänyt trimmauksen perimmäisen tarkoituksen, se nimittäin seisoi ylväänä paikallaan vapaana ikkunasta ulos tuijotellen koko trimmauksen ajan eikä tarvinnut kertaakaan pyytää sähköjänistä pysymään paikallaan :) Ja todella siisti trimmi tulikin, kun Hilla antoi rauhassa trimmailla niin sain fiksattua kaikki karvat rauhassa ojennukseen. Muut saavat vielä pitää karvansa, seuraava näyttely onkin Open Show maaliskuussa joten sinne tarvitsisi sitten taas koiria trimmata.

Simo 5kk eilen, aikas komea poika jo :)

Tällä viikolla meiltä jäi Veeran kanssa treenit välistä oman vatsapöpön takia, mutta tänään olisi tarkoitus treenata itsenäisesti sen kanssa kotona. Liikkeestä makuu tarvitsisi saada ainakin nyt sujumaan. Meidän sisähallitreenit loppuivat mutta katsotaan miten treenit ulkona lähtee taas sujumaan, jos ei lähde, täytyy harkita vielä sisätreenien jatkamista sivussa kunnes kevät koittaa.

Viikonloppuna tämä neiti lähtee kohti Helsinkiä ja Innan keikkaa, koirat menevät äidille hoitoon siksi aikaa. Kivaa päästä välillä tuulettumaan ulos, varsinkin, kun tietää että koirat ovat hyvässä paikassa hoidossa ja nauttivat siellä täysin siemauksin kun pääsevät pihalle ulos vapaana juoksemaan ja muutenkin riekkumaan tavallista enemmän :)

"Täytyyks sun äiti mennä jo töihin? Nukuttais vielä vaan :)"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti