lauantai 2. helmikuuta 2013

#82 We are the champions....

Takana pitkä päivä Parkanon ryhmänäyttelyssä kera Foxrod-ryhmärämän. Aamusta lähdettiin puoli yhdeksän aikoihin kohti Parkanoa ja paikanpäällä oltiin yhdentoista jälkeen. Tehtiin rauhassa koirien kanssa lenkki ja mentiin sisälle odottelemaan kehän alkamista. Siellä tavattiin mukava tyttö joka lupautui aiemmin Facebookissa auttamaan kasvattajaryhmän esittämisessä. Kehä oli aikataulussa ja tuomarina tänään oli Harry Tast.

Tulokset meidän jengille olivat aivan mielettömät; Ensin uroksista Laran ja Veeran puoliveli Severi valioitui ollen PU2 ja saaden sertin. Severi kävi tasan kolmessa näyttelyssä saaden joka kerta sertin, hieno saavutus. Onnea Jennalle ja kasvattaja Johannalle! Lara starttasi ensimmäistä kertaa avoimessa luokassa saaden erinomaisen arvostelun ja ollen AVO ERI1 SA kolmen nartun porukasta. Lopulta paras narttu kehässä Lara vei voiton ollen lopulta PN1, saaden kolmannen sertinsä ja lopulta VSP! Foxrod-kasvattajaryhmä oli ROP-kasvattaja ja lopulta BIS4-Kasvattaja!! Ryhmäkehässä tuomarina oli Juha Putkonen, joka laittoi Laran viime syksynä ROPiksi Tampereen ryhmänäyttelyssä.

Mikä päivä takana, nyt tarvitsisi lähteä ottamaan unta palloon ja aamusta lähdetään metsämiesten matkaan tutustumaan metsästyksen ihmeelliseen maailmaan! Huomenillalla luvassa siis päivitystä siltä saralta, katsotaan pääseekö mun "näyttelysessetkin" tositoimiin. :)

Tässä vielä Laran arvostelu: "Kookas, mutta tyylikäs ja tasapainoinen 17kk narttu. Hyvin kaunis ilmeinen jalo pää. Niukka otsapenger. Oikea foxi ilme. Hyvät kulmaukset. Erinomaiset kissankäpälät. Tilava rintakehä. Oikea hännän kiinnitys ja asento. Oikea liikemalli. Kyynärpäissä hieman löysyyttä."

2 kommenttia: