keskiviikko 22. elokuuta 2012

#15 Kakkukarkeloita

Eilen oli TOKOilu-päivä, eli tiedossa oli minulle eli ohjaajalle 2,5h tiukkaa treeniä ja koirillekin molemmille sellaiset reilun tunnin treenit. Treenit aloitetaan nuorempien kanssa eli minun tapauksessani Laran kanssa, ensin mennään pienelle metsälenkille jonne koirat päästetään vapaaksi että ne saavat purkaa ylimääräiset energiansa ja opetella sosiaalisia tapoja. Sitten palataan kentälle ja aloitetaan TOKOilu. Tänään oli vuorossa perinteinen pujotteluharjoitus, eli seuraamista harjoiteltiin ja sitten vielä treenattiin kontaktia niin että koirat oli lähellä toisiaan ympyrällä ja siinä vaihdeltiin sitten paikkoja. Laralla oli tänään ajoittaisia keskittymisvaikeuksia mutta ihan hyvin seuraamisharjoitus ainakin sujui. Veeran ryhmän kanssa treenailtiin kaukokäskyjä, joita aloiteltiin jo viime viikolla, ja olin itse niihin todella tyytyväinen Veeran osalta tällä viikolla. Viime viikolla sitä ei pahemmin huvittanut harrastella mitään vaan lähinnä laahusti perässäni, mutta nyt se teki pyydetyt tehtävät hienosti.


Lupasin molemmille ryhmille, että jos Veera todetaan maanantaina ultrassa tiineeksi tuon kakkua mukanani, ja pidin lupaukseni tietysti. Treeneihin mukaan lähti siis neljän munan täytekakku, jossa sisällä vaniljakastike, banaani sekä äidin tekemää vadelmahilloa. Oli hyvää ja muutkin kehuivat että hyvää oli. :)


Eilen tuli postissa kasvattajanimen todistus, eli nyt olen sitten virallisesti Suomen Kennelliiton hyväksymä koirankasvattaja! Nettisivut ovat viimeistelyä vaille valmiit, pian sitten julkaisen ne Kettuterrieriyhdistyksen sivuilla + Facebookissa. Täältähän on ollut jo tovin linkki sinne.

Masutilanne 21.8.2012, nyt taitaa ylimääräinen neste olla poissa ja pelkkää "vauvatavaraa" tilalla :)

Lara lähtee tänään "mummolaan" eli mun vanhemmille hoitoon loppuviikoksi, Lara pääsee lihotuskuurille maalle kun siellä se syö ja liikkuu suhteessa paljon enemmän kuin täällä kaupungissa. Sunnuntaina sitten Lara palailee takaisin kotiin ja ensi viikolla meillä onkin sitten Tampereen RN tiedossa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti