lauantai 11. elokuuta 2012

#11 Loistava päivä Raisiossa takana!

Pahoitteluni, mutta tänään ei ole luvassa pitkää blogikirjoitusta maailman menoista, sillä olen viideltä noussut aamutalliin ruokkimaan ja tarhaamaan hevosia ja sieltä lähtenyt Raision koiranäyttelyyn ja äskettäin vasta palauduin sieltä kotiin ja kellohan on jo kuusi illalla.

Olin ilmoittanut Raisioon molemmat koirani mutta otin mukaani vain Laran, sillä Veera alkaa olemaan jo sen verran tuhdissa kunnossa että sillä ei ole asiaa näyttelykehiin enää. Laran kasvattaja Johanna tuli myös paikalle kasvattiensa/omistuskoiriensa kanssa. Hänellä oli mukana Laran täyssisar samasta pentueesta Emma, sekä Laran puolisisarukset Hulda ja Severi, joilla on sama emä kuin Laralla. Näin pääsimme osallistumaan myös kasvattajaryhmänä kun oli neljä koiraa paikalla samasta kennelistä.

Tuomarina tänään kehässä oli Liliane de Ridder Belgiasta. Hän arvosteli viime vuonna joulukuussa Helsinki Voittaja-näyttelyssä sk kettuterrierit ja jotenkin mielenkiinnolla lähdettiin hänen kehäänsä. Ja positiivisesti sain yllättyä - Lara oli ainoa narttu, joka sai SA:n, voittaen kilpailuluokan ja sitten tietysti samalla paras narttu-kehän ollen ainoa narttu siellä. Lopulta Lara oli VSP ja sai ensimmäisen sertinsä vasta 11 kuukauden ikäisenä!! Ja minä olin itkuun purskahtaa kun sertiruusukkeen käteeni sain :) Kasvattajaryhmä oli ROP-kasvattaja, joten päästiin vielä isoon kehäänkin pyörähtämään. Johannan kasvatti Severi sai myös ensimmäisen sertinsä ensimmäisestä näyttelystään, eli ei hassumpi päivä Foxrod-kennelin kasvateille!

Tässä vielä arvostelu suomennettuna; "Korrekti purenta, 11 kuukautta vanha. Erittäin hyvä pää. Hyvä ilme, kaula ja selkä. Hyväasentoiset lavat. Hyvä luusto. Hyvät kissantassut. Hyvä ylälinja. Tarvitsee lisää lihaa runkoonsa. Hyvin kulmautunut takaa. Liikkuu hyvin."

Eli kaikin puolin saadaan olla kovin tyytyväisiä pikkuneidin esiintymiseen, olihan tämä näyttely meille vasta toinen virallinen näyttely. Seuraavaksi Laran kanssa suunnataan Tampereen ryhmänäyttelyyn ja sen jälkeen pidetäänkin pieni tauko näyttelyistä, ja kasvatellaan Veeran pennut kotona välissä. :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti