tiistai 14. elokuuta 2012

#12 Voi jummi mikä masu...

Täällä odotetaan jo kuumeisesti että päästään ensi viikon maanantaina ultraamaan Veeran masun sisältö. Kovasti tuo masu tuntuu kasvavan, ja tuleva äitikoirakin voi jo huonosti. Ruoat ei maistu vaikka mitä herkkuja sinne laitan, ja tänään TOKO-treenit loppuivat lyhyeen kun eivät lihapullat tai nakitkaan maistunut Veeralle. Toivottavasti huonovointisuus pian loppuu ja Veera rupeaa taas syömään, että pentujen kasvu jatkuu masussa entiseen tahtiinsa :)

Vuorokausia 23 :D

Laran lauantaina voittamat ruusukkeet ja pokaalit päätyivät aitiopaikalle olohuoneen kirjahyllyn päälle, ja siellä ne ovat siihen asti että uusia pokaaleja voitetaan ;) Mullahan on erikseen palkintokaappi, lasivitriini makuuhuoneessa, mutta sitä ei niin kovin moni näe kun yleensä makuuhuoneeseen ei erityisemmin asiaa ole. Olohuoneessa ne hyppää kyllä jokaisen silmiin niinkuin pitääkin, olen vieläkin niin ylpeä Laran saavutuksesta!


Sunnuntaina käytiin tyttöjen kanssa metsässä etsimässä mustikoita ja sieniä. Sieniä ei löydetty laisinkaan ja mustikoita aika niukasti, ja sadepirulainenkin pääsi meidät yllättämään. Saaliiksi saatiin juuri mustikkapiirakan verran mustikoita, joten toisen kerran joudutaan varmaan lähtemään vielä samoilemaan. Tytöt tykkäsi metsässä touhuamisesta mutta omistaja ei niinkään, mä oon vähän allerginen noille ötököille (henkisesti) ja hirvikärpäset on vihoviimeinen juttu mitä siedän.



Lopuksi vielä pakko mainita että tänään alustavasti laitoin aluille suunnitelmia, ja jos kaikki menee niin kuin olen suunnitellut, perheenlisäystä olisi luvassa Veeran maha-asukkien lisäksi alkuvuodesta 2013. Mutta tästä lisää paaaljon myöhemmin, nyt keskitytään Veeran tuleviin lapsosiin ja suunnitellaan näitä juttuja sitten myöhemmin vasta ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti