tiistai 21. elokuuta 2012

#14 Jännittävä päivä vihdoin koitti

Eilinen oli kauan odotettu päivä, sillä eilen Veeran toisesta astutuksesta tuli kuluneeksi 28 vuorokautta ja oli ultran aika. Kävimme ultrassa Raisiossa Koira-Kissaklinikalla, jossa Veeraa on hoidettu aiemminkin. Olin alunperin suunnitellut meneväni paikalliselle pieneläinlääkärille, mutta hän oli valitettavasti lomalla ja olinkin ensin hieman harmissani, mutta jälkeenpäin olen kyllä supertyytyväinen että käytiin Raisiossa! Todella tarkasti tutkivat Veeran masun sisällön ja antoivat jatko-ohjeita. Miellyttävä henkilökunta joka osaa käsitellä koiria ja omistajia yksilöllisesti, suosittelen siis kaikille lämpimästi!

Niin siinä sitten kävi että kolme pientä rääpälettä siellä kohdussa näkyi :) Eli ihan sopiva määrä pentuja on siis tulossa, sopii hyvin ensikertalaisille kun sekä minulle että Veeralle tämä on ensimmäinen kerta. Pentuvarauksia en ota vaikka niitä tulisikin ennen kuin pennut on syntyneet, ja muutenkin alan pentuja enemmän mainostamaan vasta kun nähdään mitä sieltä syntyy ja millaisella jakaumalla.

Kuukauden päivät olisi siis vielä odottelua tiedossa, Veeran LA on 23.9. eli aika tarkalleen kuukauden päästä ollaan jännissä tunnelmissa. Sitä ennen treenaillaan TOKOa vielä muutama kerta, jos Veera suostuu treenailemaan nyt kun pahoinvointi on vähän helpottanut, ja sitten loppuaika tehdäänkin rauhallisia kävelyjä ja löllötellään kotona. Pentuaitauksen tekoon pitäisi myös pian ryhtyä, oon ihanilta ihmisiltä saanut jo ilmaiseksi pari aitausta joista ajattelin viritellä pentuaitauksen keittiöön, sanomalehtiä, vanhoja satulahuopia ja muita huopia pehmikkeeksi jne. Kiitos kaikille ja tosiaan edelleen saa lehtiä kerätä ja vanhat lakanat/pyyhkeet/huovat ovat tervetulleita :)

Tässä vielä kuvaa ultrasta, joka saatiin kotiin viemiseksi. Yksi maha-asukki kuvassa siis näkyy, livekuvassa näkyi niiden sykkivät sydämetkin ja me oltiin äidin kanssa jo nyt ihan myytyjä <3


2 kommenttia:

  1. Hei - en ole tainnut tositosi pitkään aikaan lähestyä muuten kuin tykkäyksillä Facebookissa, mutta hahaaa löysinpäs blogin! Tässä siis pakko sanoa, että onnea hurjasti kasvattaja-tittelistä ja Veeran tulevista pennuista! Toivottavasti kaikki menee hyvin. Aloinpa vaan miettiä, että olenko nähnyt edes Veeraa tai Laraa - enpä ole tainnut! En ole tosin missään ollutkaan niin, Aatun kanssa kun ollaan siirrytty suosiolla taka-alalle puskailemaan ja pois sivistyksestä - tämä taitaa olla se meidän juttu. ;) Ehkä sitä voisi taas tulla joku kerta johonkin mätsäriin aiheuttamaan vähän sekasortoa ja yleistä pahennusta.

    Minä jään mielenkiinnolla seuraamaan Veeran pentuejuttuja jne.! Eipä tosin olla aikoihin nähtykään, täytyy vaikka mennä lenkille joskus Ennin kanssa tai jotain. :D Tosin, taisit olla Miukulla sunnuntaina?! Muka-kiireisenä en kerennyt mitään sanoa, mutta huomasin sentään!

    T. Anna-Stina ja Aatu (... jos muistuu mieleen...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!
      Tottakai me teidät muistetaan, ja kyllä tekin ootte Veeran nähnyt, kun se oli pentu käytiin pari kertaa siellä koirapuistossa :) Mä en huomannut sua Miukulla, mä olin vissiin niin keskittynyt kisoihin et muu maailma meni vähän ohi :D Voitais vaikka koittaa nähdäkin tässä, viimeistään sit tuutte vaikka Ennin kans katsomaan pentuja kun ne on kasvanut sen verta isoiksi että silmät on auki jne :) Me ei olla paljoa nyt mätsäreissä käyty, alkuvuonna oltiin kolmissa ja Veera oli 2 x BIS4 ja kerran BIS3 ja saatiin sen verran paljon purnausta selän takana et totesin et ehkä parempi et me ei mennä viemään kateellisten palkintoja enää sieltä ;) Mut kiva kuulla susta ja tosiaan täältä niitä pentustooreja saa käydä lukemassa, noille nettisivuille en ajatellut pahemmin laittaa muita juttuja kun ns. virallisempia uutisia :)

      Poista