perjantai 22. toukokuuta 2015

#176 2015

Seuraavaksi olisi tarkoitus hieman näin kesän kynnyksellä ynnätä ylös mitä kaikkea suunnitelmia, toiveita ja tavoitteita tälle vuodelle olen asettanut. Tämä postaushan olisi pitänyt toteuttaa jo vuoden alussa, mutta sattuneista syistä blogi ei sillon vielä ollut hengissä joten parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

Frankin valionarvon viimeisteleminen

Ensimmäinen ja ehkä tärkein tavoite nyt kesän näyttelykaudelle on saada Frankista Suomen muotovalio. Sillähän on neljä sertiä jo viime näyttelykaudelta, mutta viimeistä sertiä on nyt metsästetty muutamasta näyttelyistä toistaiseksi tuloksetta. Frankia on ilmoitettu nyt todella moneen näyttelyyn joten sen kanssa päästään reissaamaan ja kiertämään kehiä oikein kunnolla tänä kesänä, ja toivon mukaan pian päästään juhlimaan uutta Suomen muotovaliota! :)




Pulmalle näyttelykokemusta ja ehkä jotain muutakin

Frankin ohella toinen ahkerasti näyttelyitä kiertävä koira meillä on Pulma. Pulmaa on ilmoitettu samoihin näyttelyihin kuin Frankiakin joten se saa rutkasti kokemusta näyttelyistä kesän aikana ja toivon mukaan jostain paikasta olisi kotiinviemisenä muutakin kuin lisää kokemusta ja kivoja reissumuistoja :)

Näitä lisää kiitos ;)


Laran astuttaminen ja pennut

Tämä vuosi tulee toivon mukaan huipentumaan siihen että meillä on kotona uusi Emmetfox-pentue kasvamassa. Laran pentuja olen suunnitellut jo lähes puolitoista vuotta, mutta olosuhteiden pakosta pennutusta on pitänyt siirtää aina tähän hetkeen asti. Nyt kuitenkin sulhanen on löytynyt, enää odotetaan juoksua alkavaksi ja sitten laitetaan pieniä Laroja aluille :) Juoksujen pitäisi alkaa syys-lokakuussa joten hetki pitäisi vielä malttaa odottaa. Toistaiseksi sulhanen pysyy arvoituksena, mutta se tieto tullaan julkaisemaan sitten kun yhdistelmä on onnistuneesti laitettu aluille! Pennuista toivon vahvoja niin luustoltaan kuin kropaltaankin, jänteviä, hyväluonteisia harrastuskoiran alkuja.




Pentutapaaminen loppukesästä

Valitettavan vähän olen kiireisessä elämässäni Tampereella ehtinyt pitämään yhteyttä kasvatinomistajiin ja siksi olisikin tarkoitus järjestää pentutreffit Paimiossa loppukesästä kun saadaan koti sellaiselle mallille että sinne kehtaa ihmisiä pyytää :) Tarkoitus olisi taas nähdä koiria ja omistajia ja vaihtaa kuulumisia rauhakseltaan. Lisäksi voitaisiin taas tehdä jotain kivaa koirien kanssa esimerkiksi verijälkien tai vaikkapa tokoilun parissa!

Pentutapaaminen kesällä 2014


Muita tavoitteita ja toiveita vuodelle 2015

Tietysti suurin ja tärkein toive loppuvuodelle olisi että kaikki koirani niin kotona kuin maailmallakin pysyisivät terveinä ja hyväkuntoisina kuten ne tällä hetkellä kaikki ovat. Tietysti yksi toive kasvattajana on upean kasvattini Emmetfox Diamond Heartin eli tutummin Oskun valionarvon viimeistely syksyllä koiran täytettyä kaksi vuotta. Sillä on sertejä kasassa viime kaudelta hyvä määrä joten enää odotellaan iän täyttymistä jonka jälkeen viimeisen sertin metsästys alkaa.

Lisäksi toiveissa olisi että päästäisiin treenaaman koiria myös LUT-putkille ja myöhemmin sitten talvella metsällekin. Viime vuonna ja tänä vuonna on harmittavan vähän tullut treenattua koiria, ja siksi tarkoitus olisikin nyt saada koirat taas treeniin ja käyttöön etteivät mene ihan hukkaan kotona makoillessa.

Tampereella kivasti alkanut agilityharrastus olisi tarkoitus myös siirtää Turun suunnalle ja löytää Turun seudulta kiva seura jonka treeneihin päästä mukaan taas treenaamaan. Varsinkin Pulma on väläytellyt varsin lupaavia pätkiä agilityssä ja lisäksi sen energiamäärälle tekee ihan hyvää päästä purkamaan virtoja agilityradoille!


1 kommentti:

  1. Kiva postaus! Mitkä ovat seuraavia näyttelyitä missä teitä nähään? :)

    VastaaPoista