maanantai 11. toukokuuta 2015

#174 Näyttelykausi 2014

Koska blogi on pitänyt hiljaiseloaan lähes koko viime vuoden, ajattelin kertoa teille meidän viime vuoden näyttelykesästä tai kaudesta. Aikalailla näyttelyt ajoittuvat kevääseen/kesään/alkusyksyyn, talvisin ei paljon näyttelyitä järjestetä ja itseäni ei hallikisat niin kiinnosta. Palataan siis hetkeksi viime vuoteen ja näyttelyihin, niihin joissa Emmetfoxin koirat pärjäsivät :)

Ryhmänäyttely Riihimäki 17.5.2014
Frankin ensimmäinen ulkonäyttely. En muista koska olisin viimeksi jännittänyt näyttelyissä niinkuin täällä! Frank ei ollut vielä loistanut kehissä ja se oli talven aikana saanut hirmuisesti lisää massaa ja näytti upealta. Tuomarimme George Schogol huomasi sen myös ja Frank oli rotunsa paras saaden ensimmäisen sertinsä!



Kaikkien rotujen näyttely Rauma 17.5.2014
Samaan aikaan Raumalla Osku, eli oikealta nimeltään Emmetfox Diamond Heart putsasi pöydän ollen ROP kera ensimmäisen sertinsä omistajansa Merjan handlaamana! Kasvattaja oli haljeta ylpeydestä :)



Kaikkien rotujen näyttely Järvenpää 24.5.2014
Heti seuraavana viikonloppuna oli tiedossa Frankilla seuraava näyttely. Päivä oli ihan mielettömän lämmin ja poltinkin itseni helteessä aika taitavasti... Sää oli siis yhtä hieno kuin päivän tuloskin: ROP ja SERT! Tuomarina Päivi Eerola.



Kaikkien rotujen näyttely Tuuri 25.5.2014
Oskukin pääsi heti seuraavana viikonloppuna jatkamaan upeasti alkanutta näyttelyuraansa omistajansa Merjan kanssa, tuloksena VSP ja SERT :)



Kaikkien rotujen näyttely Pöytyä 14.6.2014
Frank esiintyi Pöytyällä upeasti. Se keskittyi 100%:sesti minuun ja esiintyi tuomarillemme Jetta Tschokkiselle upeasti. Tuloksena PU2 & VASERT.




KV Pori 15.6.2015
Osku osallistui ensimmäiseen kansainväliseen näyttelyynsä tuloksella PU3 & SERT. Tässä kohtaa kasvattaja tirautteli jo onnenkyyneliä kotona, tämä nuori uros oli osallistunut kolmeen näyttelyyn tuloksena joka näyttelyistä serti, upea koira ja ihana aktiivinen koti! :)



Maailman Voittaja 9.8.2014
Helsingissä pidettiin viime vuonna maailman voittaja-näyttely johon itse en valitettavasti päässyt osallistumaan koska olimme ystäviemme häissä. Emmetfox koirat olivat kuitenkin edustettuina, Osku juniorikehässä ERIn arvoisesti ja Frank nuorten luokassa ja miten hän itsensä edustikaan: luokkavoittoon ja viiden parhaan uroksen joukkoon!!




Raisio kaikkien rotujen näyttely 16.8.2014
Raisiossa sain kokea mahtavia ja ainutlaatuisia hetkiä, kun Frank oli ensin rotunsa paras sertin kera ja tämän jälkeen se sijoittui isossa terrieriryhmässä kolmanneksi irlantilaistuomari Cathy Neillin arvostelemana. Handleri oli päivän jälkeen aivan tööt, enterovirus vaivasi kuumeen ja rakkuloiden kera mutta päällimmäinen fiilis oli mieletön onni, Frank on mahtava koira!



Valkeakoski 17.8.2014 (KR)
Sairasteluilta lähdettiin kuitenkin seuraavana aamuna taas näyttelyihin. Tuomarina oli tällä kertaa Shaun Wattson joka valitsi Frankin jälleen rotunsa parhaaksi ja Frank sai neljännen sertinsä. Kehä oli heti aamusta ja allekirjoittanut oli sen verran huonovointinen että ryhmäkehä jätettiin välistä ja suunnistettiin kotiin lepäämään.

Pentunäyttely Turku 14.9.2014
Pulman ensiesiintyminen oli Turun pentunäyttelyssä syyskuussa ja tuomarina rotuspesialisti Jetta Tschokkinen. Ensin Jetta valitsi Pulman rotunsa parhaaksi pennuksi kera kunniapalkinnon, ja terrieriryhmästä Pulma sijoittui vielä kolmanneksi isossa kehässä! Mahtava aloitus lupaavalle nartulle :)



Helsinki Voittaja 6.12.2014
Itsenäisyyspäivänä lähdettiin kahden koiran voimin kohti Helsinkiä. Tuomarina oli Harri Lehkonen ja kehässä ensi kertaa junnuna esiintyi Pulma. Ja Pulma saikin aika mahtavan alun näyttelyuralleen ollen paras juniorinarttu ja täten hän sai tittelin HEjWI-14! Paras narttu-kehässä Pulma sijoittui vielä neljänneksi ja sai varasertin. Omistajat eli minä ja Johanna olimme haljeta ylpeydestä, hieno pieni Pulma :)

Siinä kiteytettynä meidän viime näyttelyvuosi. Nyt kun muistelee viime vuotta, ei voi kun olla tyytyväinen. Ihania onnentunteita tuli koettua, myös karvaita pettymyksiä, mutta sellaista tämä näyttelyharrastus on :) Eikä tämäkään vuosi huonosti ole alkanut, mutta siitä lisää sitten myöhemmin!


PS. Postaustoiveita saa esittää, mitä haluaisitte lukea seuraavaksi?


2 kommenttia:

  1. Mahtavaa olisi seuravassa postauksessa kuulla tämän vuoden näyttelysuunnitelmista sekä tulevasta pentueesta, yhdistelmä ym :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Tulevaa yhdistelmää en julkista ennen kuin astutus on tehty mutta sitten kun asia on ajankohtainen tietysti julkistan sen myös blogin puolella :) Näyttelysuunnitelmista voinkin hieman kirjoitella seuraavassa postauksessa mutta voin jo suoraan tähänkin jo vastata että aika lailla näyttäisi kesän viikonloput täyttyvän näyttelyistä eli paljon näyttelyitä on tiedossa :)

      Poista