keskiviikko 6. toukokuuta 2015

#173 Viime kerrasta onkin jo aikaa

Heippa vaan kaikki rakkaat blogini lukijat pitkästä aikaa!

Tämä blogi on elänyt lähes vuoden hiljaiselossa. Omassa henkilökohtaisessa elämässäni on tapahtunut suuria asioita vuoden aikana, ja elämäni on muuttunut kovasti siitä mitä se oli kun viimeksi tätä blogia kirjoitin. Nyt olisi kuitenkin oikea hetki nostaa tämä blogi taas elävien kirjoihin ja alkaa kertomaan teille missä nyt oikein mennään meidän elämässä :) Uusi ulkoasukin saatiin blogiin, sama ulkoasu pitäisi saada vielä nettisivuillekin siirrettyä.

Piti oikein selata vanhoja postauksia taaksepäin jotta pääsin tilanteen tasalle. Olen pitänyt teitä kyllä pimennossa meidän elämästä, sillä viime vuonna en ole julkaissut kuin muutaman hassun postauksen! Asialle tulee nyt muutos :) Aloitetaan siis siitä että tällä hetkellä kennelin toimipiste on Tampereella. Muutin syksyllä 2014 Tampereelle mieheni Mikon kanssa yhteiseen asuntoon, ja sinne muutti myös sillä hetkellä kotona asuneet koirat Veera ja Pulma. Tällä kokoonpanolla ollaan menty nyt tähän päivään asti, ja taas olisi muutto toukokuun lopussa tiedossa. Ostimme Paimiosta aivan ihanan omakotitalon isolla rinnetontilla ja sinne olisi tarkoitus muuttaa. Koirat saavat ihan älyttömästi isommat puitteet asua ja elää, ja olen tosi iloinen jo valmiiksi että pystyn siellä tarjoamaan koirille ja tuleville syntyville pennuillekin paljon paremman kasvuympäristön kuin kerrostalossa.

Ekoja päiviä Tampereella :)

Kennelin koirat voivat kaikki hyvin. Kulunut talvi ei ollut aivan huoleton, kuten olen joskus aiemminkin sanonut näiden koirien kanssa sattuu ja tapahtuu aina! Kaikista kuitenkin selvittiin ja onneksi olen vakuuttanut kaikki koirat, muuten olisi tullut kalliita eläinlääkärireissuja. Veera kävi joulukuussa kohdunpoistossa ja operaatio meni tosi hyvin ja Veera parani siitä hyvin. Kohdunpoistoon päädyttiin lopulta, kun Veeran juoksuja ei puolentoista vuodenkaan jälkeen alkanut kuulumaan. Leikkauksessa todettiinkin Veeran munasarjojen menneen kuolioon. Ne olivat pienen kissan munasarjojen kokoiset.

Veera leikkausta seuranneena iltana, oli vähän titityy vielä tuolloin :(

Frank asuu edelleen siskoni Jennan luona ja voi hyvin. Se on nyt yhtä sertiä vaille muotovalio, edellisviikonloppuna se oli PU3 ja VASERT Harjavallassa, nyt oli valioituminen ärsyttävän lähellä ja silti niin kaukana! Metsästys jatkuu ja toivottavasti tänä kesänä päästään juhlimaan uutta muotovaliota.

Frank Raision näyttelyssä 16.8. ROP & RYP3!

Pulma aloitti näyttelyuransa Helsinki Voittaja-näyttelyssä joulukuussa ollen paras juniorinarttu ja saaden HeJW-14 tittelin! Paras narttu kehässä se oli kovassa seurassa vielä neljäs ja sai varasertin. Tammikuussa Turussa se oli PN2 ja sai ensimmäisen sertinsä. Tuomarina oli Laran aikoinaan valioksi saattanut Attila Czeglédi joka totesi Pulman olevan erittäin lupaava nuori narttu. Tuleva kesä kierretään Pulman kanssa ahkerasti kehiä, lupaavan alun jälkeen on mielenkiintoista nähdä miten se kehittyy ja pärjää kehissä.

Pulma ekoissa pentunäyttelyissä, ROP-pentu ja RYP3!

Lara asustaa nykyään äitini "prinsessana" Kojonkulmalla. Kun meidän vanha koira Bruno jouduttiin lopettamaan, meni koko perhe aivan sekaisin siitä. Simo oli selkeästi masentunut ja kaipasi ystävää, ja äiti oli onneton. Silloin päätin antaa Laran heille Simon seuraksi ja äidin piristäjäksi. Siinä hän on onnistunut oikein hyvin, ja Lara on viihtynyt siellä hyvin. Lara pyörähti tammikuussa Turussa näyttelyissä ollen valioluokan kolmas arvosanalla ERI, mutta näyttelyt jäävät siksees. Seuraavaksi aletaan odottamaan juoksuja alkavaksi, sillä Lara tullaan astuttamaan seuraavasta juoksusta :)

Lara oli meillä Trella hoidossa alkuvuodesta 2015 kun sillä oli juoksut :)

Täytyy oikein alkaa miettimään kenet unohdin mainita mutta tietenkin Simon! Simo voi myös hyvin Kojonkulmalla, sen jälkeen kun vierailimme Timo Talvion luona Helsingissä saatiin Simon mystinen ontuminen kuntoon ja nykyään laiha ja huonokuntoinen Simo on enää muisto vain. Simoa vaivasi lihaskalvon/jänteen revähdus joka saatiin piikityksellä ja levolla kuntoon. Simo onkin nyt upeassa kunnossa ja viettää leppoisia kotikoiran päiviä Kojonkulmalla. Sijoitus/yhteisomistuskoirani voivat myös hyvin, tänä vuonna tulen joitain ratkaisuja tekemään tiettyjen yhteisten projektien suhteen mutta niistä lisää myöhemmin.

Simo ja Lara meillä kylässä joulukuussa :)

Loppuun haluan kiittää kaikkia lukijoita, että olette pysyneet lukijoina pitkästä hiljaisuudesta huolimatta! Toivottavasti pystyn jatkossa pitämään blogin sellaisella tasolla jotta te viihdytte blogini parissa ja jaksatte lukea meidän kuulumisia tulevaisuudessakin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti