keskiviikko 20. toukokuuta 2015

#175 Remonttipuuhissa

Viime viikonloppu (pitkä sellainen, torstaista sunnuntaihin) sujui remonttia tehden uudessa Paimion kodissa. Wc kokee täydellisen muodonmuutoksen, seinät saavat vähän uutta maalia ja tapettia pintaansa ja keittiötäkin fiksaillaan hieman. Ihanaa tehdä kodista sellainen enemmän itsensä näköinen, vaikka kaikki onkin aika uudenkarheaa (talo on valmistunut 2013) jokaisella on omanlaisensa maku.

Mukana remonttipuuhissa olivat tottakai myös Pulma ja Veera. Koirat näkivät torstaina ensi kertaa uuden kotinsa ja ottivat uuden kodin vastaan iloisesti. Veera tapansa mukaan nautti auringosta tirsaa ottaen koko viikonlopun milloin missäkin huoneessa, Pulma sen sijaan oli mukana kaikessa mitä teitkin ja teki vähän jäyniäänkin siinä sivussa. Pulma mm. oli apulaismaalari (yritti työntää naamansa maalipurkkiin, varastaa pensselin, haistella vastamaalattua seinää), teippausmestari (varasti maalarinteippirullan ja pureskeli sen täyteen hampaanjälkiä), tapetoija (yritti maistaa liisteriä ja repiä liisteröintitelaa) ja tietysti siivooja (kantoi ja söi lattialta kaikkea mahdollista minkä kerkesi) :D

Viikonloppuna käytiin ensimmäistä kertaa kävelemässä tulevilla lenkkipoluillakin ja ne olivat kyllä itselleni positiivinen yllätys. Meidän takapihalta lähtee suoraan polku metsään hiekkaradalle, joka on noin 5-6 kilometriä pitkä ja siellä saa rauhassa lenkittää koiria. Lisäksi tässä alueella on tosi paljon erilaisia maastoja, teitä ja polkuja joissa saa tehtyä erilaisia lenkkejä. Kun lenkkeilee joka päivä useamman kertaa on kiva, että on useampia vaihtoehtoja ja ettei tarvitse aina kulkea edestakaisin samaa tietä. Koiratkin nauttivat kun pääsivät metsään kävelylle, ne ovat aina ihan innoissaan metsässä :)

Muutama kuvakin tuli räpsäistyä meidän remonttiapulaisista, kodista/asunnosta ei ole luvassa kuvapaljastuksia tässä vaiheessa mutta ehkä sitten kun saadaan muutto tehtyä tänne bloginkin puolelle jokunen kuva kodista tulee!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti